Foodora etablerar sig nu på fem nya orter

Foodora etablerar sig nu på fem nya orter
Foto: Foodora
Foodora har nu öppnat verksamhet på fem nya orter i Sverige och har i utgångsläget 106 restauranger anslutna, de flesta med hemleverans, i områdena.

Foodora har nu öppnat verksamhet på fem nya orter i Sverige och har i utgångsläget 106 restauranger anslutna, de flesta med hemleverans, i områdena.

Foodora har haft några tuffa månader när kritiken varit intensiv mot företaget. Den har dels kommit från ett stort antal restauranger som ansett att de inte tjänar något på att vara anslutna till Foodora men anser sig tvungna eftersom andra är med – och dels gällt Foodoras villkor mot sina medarbetare, där man nu tvingats backa mot ett kollektivavtal.

Nu handlar det emellertid om ur Foodoras synvinkel positiva nyheter.
Denna vecka öppnar man verksamhet med hemleveranser i Haninge, Karlskrona, Märsta, Piteå och Västerås och gör det med i utgångsläget 106 restauranger anslutna.

– Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, menar Foodoras koncernchef Hans Skruvfors.
– Den senaste tiden har vi fått väldigt många intresseförfrågningar från restauranger som vill ansluta sig till sig oss, och genom oss kunna erbjuda snabb hemleverans till sina kunder, säger han också.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil