Foodora på plats i tre nya städer

Foodora på plats i tre nya städer
Nu öppnar Foodora även i Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik. Foto: Pressbild Foodora
Foodora öppnar denna vecka i tre nya svenska städer. Det handlar om Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik med 71 anslutna restauranger och butiker.

Foodora öppnar denna vecka i tre nya svenska städer. Det handlar om Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik med 71 anslutna restauranger och butiker.

Foodora har varit hårt och intensivt kritiserat på senaste tiden.
Kritiken har både gällt arbetsförhållanden och villkor för företagets cykelbud men även kritik från restauranger anslutna till Foodora vilka menat att det egentligen är en dålig affär för dem.
I södra Sverige har bojkotthot rests mot Foodora efter den senaste tidens publicitet.

Nu öppnar Foodora i tre nya svenska kommuner, där totalt 71 restauranger och butiker primärt är anslutna.
Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik är trion.

– Det känns väldigt bra att vi öppnar i tre städer samtidigt idag. Vi är ett bolag som tänker nytt och attraherar många aktörer och att de väljer oss som deras samarbetspartner ser jag som ett starkt kvitto att vi är ett bolag som verkar i tiden, säger Hans Skruvfors, vd för Foodora Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil