Foodora på plats i tre nya städer

Foodora på plats i tre nya städer
Nu öppnar Foodora även i Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik. Foto: Pressbild Foodora
Foodora öppnar denna vecka i tre nya svenska städer. Det handlar om Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik med 71 anslutna restauranger och butiker.

Foodora öppnar denna vecka i tre nya svenska städer. Det handlar om Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik med 71 anslutna restauranger och butiker.

Foodora har varit hårt och intensivt kritiserat på senaste tiden.
Kritiken har både gällt arbetsförhållanden och villkor för företagets cykelbud men även kritik från restauranger anslutna till Foodora vilka menat att det egentligen är en dålig affär för dem.
I södra Sverige har bojkotthot rests mot Foodora efter den senaste tidens publicitet.

Nu öppnar Foodora i tre nya svenska kommuner, där totalt 71 restauranger och butiker primärt är anslutna.
Alingsås, Enköping och Örnsköldsvik är trion.

– Det känns väldigt bra att vi öppnar i tre städer samtidigt idag. Vi är ett bolag som tänker nytt och attraherar många aktörer och att de väljer oss som deras samarbetspartner ser jag som ett starkt kvitto att vi är ett bolag som verkar i tiden, säger Hans Skruvfors, vd för Foodora Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil