Granngården stänger i Färgelanda

Inte lönsamt – så nu stänger Granngården sin butik i Färgelanda efter 45 år. | Foto: Pressbild
Granngården stänger sin butik i Färgelanda och hänvisar till att butiken inte längre är lönsam och att det därför inte går att driva den längre.

Förutsättningarna för att driva butik i Färgelanda har tyvärr förändrats och butiken är ej längre lönsam, skriver Granngården i en pressrelease.
Därför har man beslutat att slå igen butiken och hänvisar till Granngårdens butiker i Uddevalla och Brålanda samt pekar på möjligheten att näthandla.

– Vi har under många år drivit vår butik i Färgelanda som varit väldigt uppskattad av våra kunder, säger Olof Fransson, vd för Granngården.
– Tyvärr har dock förutsättningarna för att driva butiken förändrats och butiken är ej längre lönsam. Vi har utifrån dessa förutsättningar tagit ett beslut att avveckla vår butik i Färgelanda.

Butiken öppnade i nuvarande form 1975 och när den nu stängs förlorar fem anställda sina jobb.
Det datum som nu är fastslaget som stängningsdag är 31 maj 2021.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil