Granngården stänger i Färgelanda

Inte lönsamt – så nu stänger Granngården sin butik i Färgelanda efter 45 år. | Foto: Pressbild
Granngården stänger sin butik i Färgelanda och hänvisar till att butiken inte längre är lönsam och att det därför inte går att driva den längre.

Förutsättningarna för att driva butik i Färgelanda har tyvärr förändrats och butiken är ej längre lönsam, skriver Granngården i en pressrelease.
Därför har man beslutat att slå igen butiken och hänvisar till Granngårdens butiker i Uddevalla och Brålanda samt pekar på möjligheten att näthandla.

– Vi har under många år drivit vår butik i Färgelanda som varit väldigt uppskattad av våra kunder, säger Olof Fransson, vd för Granngården.
– Tyvärr har dock förutsättningarna för att driva butiken förändrats och butiken är ej längre lönsam. Vi har utifrån dessa förutsättningar tagit ett beslut att avveckla vår butik i Färgelanda.

Butiken öppnade i nuvarande form 1975 och när den nu stängs förlorar fem anställda sina jobb.
Det datum som nu är fastslaget som stängningsdag är 31 maj 2021.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil