Börjar leverera i skärgården

Det båtar föga att klaga när Mathem nu rekordtidigt börjar leverera i skärgården. | Foto: Mathem
När Mathem för sjätte året levererar mat till skärgården startar man rekordtidigt och bygger ut leveranserna på grund av kundernas ökade efterfrågan.

För sjätte året levererar Mathem näthandlad mat till skärgården men i år gör man det med en rekordtidig leveransstart. Redan under kommande veckoslutet, Valborgshelgen, startar leveranserna.

Det innebär i sin tur att bokning av leveranser i skärgården startar 27 april och att leveranser sedan sker från Valborgsmässoafton 30 april och fram till och med 29 augusti.
Förutom ett stort antal kunder bosatta i skärgården året runt hänvisar Mathem till att efterfrågan är extra stor i år och att många av sommarkunderna inleder sin säsong där tidigare i år.

En annan aspekt Mathem hänvisar till är att man räknar med att många fler komma att semestra i Sverige och därmed efterfråga nätmatsleveranser hela säsongen.
Mathem levererar från Sandhamn i öster till Tjöckö i norr och Björkhagen utanför Nynäshamn i söder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil