Börjar leverera i skärgården

Det båtar föga att klaga när Mathem nu rekordtidigt börjar leverera i skärgården. | Foto: Mathem
När Mathem för sjätte året levererar mat till skärgården startar man rekordtidigt och bygger ut leveranserna på grund av kundernas ökade efterfrågan.

För sjätte året levererar Mathem näthandlad mat till skärgården men i år gör man det med en rekordtidig leveransstart. Redan under kommande veckoslutet, Valborgshelgen, startar leveranserna.

Det innebär i sin tur att bokning av leveranser i skärgården startar 27 april och att leveranser sedan sker från Valborgsmässoafton 30 april och fram till och med 29 augusti.
Förutom ett stort antal kunder bosatta i skärgården året runt hänvisar Mathem till att efterfrågan är extra stor i år och att många av sommarkunderna inleder sin säsong där tidigare i år.

En annan aspekt Mathem hänvisar till är att man räknar med att många fler komma att semestra i Sverige och därmed efterfråga nätmatsleveranser hela säsongen.
Mathem levererar från Sandhamn i öster till Tjöckö i norr och Björkhagen utanför Nynäshamn i söder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil