Börjar leverera i skärgården

Det båtar föga att klaga när Mathem nu rekordtidigt börjar leverera i skärgården. | Foto: Mathem
När Mathem för sjätte året levererar mat till skärgården startar man rekordtidigt och bygger ut leveranserna på grund av kundernas ökade efterfrågan.

För sjätte året levererar Mathem näthandlad mat till skärgården men i år gör man det med en rekordtidig leveransstart. Redan under kommande veckoslutet, Valborgshelgen, startar leveranserna.

Det innebär i sin tur att bokning av leveranser i skärgården startar 27 april och att leveranser sedan sker från Valborgsmässoafton 30 april och fram till och med 29 augusti.
Förutom ett stort antal kunder bosatta i skärgården året runt hänvisar Mathem till att efterfrågan är extra stor i år och att många av sommarkunderna inleder sin säsong där tidigare i år.

En annan aspekt Mathem hänvisar till är att man räknar med att många fler komma att semestra i Sverige och därmed efterfråga nätmatsleveranser hela säsongen.
Mathem levererar från Sandhamn i öster till Tjöckö i norr och Björkhagen utanför Nynäshamn i söder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil