Willys öppnar ny butik i Kumla 2023

Willys öppnar ny butik i Kumla 2023
Foto: Mostphotos

Willys satsar på en ny butik i Kumla. Butiken etableras i en fastighet som ska byggas vid Vägtorget och ska enligt plan vara klar för invigning 2023.

Nu är det klart att en ny Willys-butik ska öppna i Kumla söder om Örebro län. 
Butiken kommer få ett tillgängligt och trafikorienterat läge. Etableringen kommer innebära ca 30 nya arbetstillfällen, skriver Willys.

Den nya Willys-butiken kommer att få ett bra affärsläge på Täbyvägen 4 i Kumla, nära den så kallade rondellen Vägtorget.
Kumla är en kommun som växer och med ett nära läge 15 minuter söder om Örebro. Med den nya butiken får Willys nu möjlighet att förstärka sina positioner ytterligare särskilt i södra delen av regionen.

– Vi har en mycket trogen och stor kundkrets i Örebro län som vi är glada över att kunna förstärka ytterligare genom att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper i ett växande område, säger Tor Gullberg som är etableringschef för Willys.

Den nya Willys-butiken kommer preliminärt att öppna i början av 2023.
Det kommer bli en butik på cirka 3 200 kvadratmeter som kommer att etableras i en helt ny fastighet med det lokala fastighetsbolaget KMI Fastigheter AB som hyresvärd.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Klassikern pappersbaserat förpackad

Klassikern pappersbaserat förpackad

En svensk klassiker i form av Scan falukorv på 800 g-ring, blir nu pappersbaserat förpackat i en innovation från Mondi, istället för i dagens plast.

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar bygger ett nytt samarbete. Det tar sin utgångspunkt i snögubben Valle som finns på Skistars destinationer och som nu blir glass.

Så ofta kollar vi svenskar mobilen

Så ofta kollar vi svenskar mobilen

En tredjedel svarar ”mer än 50 gånger per dag”, var femte 18-29-åring ”mer än 100 gånger per dag”. Det gäller hur ofta vi svenskar kollar mobilen.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.