Willys öppnar ny butik i Kumla 2023

Willys öppnar ny butik i Kumla 2023
Foto: Mostphotos
Willys satsar på en ny butik i Kumla. Butiken etableras i en fastighet som ska byggas vid Vägtorget och ska enligt plan vara klar för invigning 2023.

Willys satsar på en ny butik i Kumla. Butiken etableras i en fastighet som ska byggas vid Vägtorget och ska enligt plan vara klar för invigning 2023.

Nu är det klart att en ny Willys-butik ska öppna i Kumla söder om Örebro län. 
Butiken kommer få ett tillgängligt och trafikorienterat läge. Etableringen kommer innebära ca 30 nya arbetstillfällen, skriver Willys.

Den nya Willys-butiken kommer att få ett bra affärsläge på Täbyvägen 4 i Kumla, nära den så kallade rondellen Vägtorget.
Kumla är en kommun som växer och med ett nära läge 15 minuter söder om Örebro. Med den nya butiken får Willys nu möjlighet att förstärka sina positioner ytterligare särskilt i södra delen av regionen.

– Vi har en mycket trogen och stor kundkrets i Örebro län som vi är glada över att kunna förstärka ytterligare genom att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper i ett växande område, säger Tor Gullberg som är etableringschef för Willys.

Den nya Willys-butiken kommer preliminärt att öppna i början av 2023.
Det kommer bli en butik på cirka 3 200 kvadratmeter som kommer att etableras i en helt ny fastighet med det lokala fastighetsbolaget KMI Fastigheter AB som hyresvärd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil