Gör reklam för jobb i handeln

Handelsrådet har återigen hyrt in Youtube-profilen Therése Lindgren. Den här gången gäller det att göra reklam för jobb inom handeln via ett studiebesök i en Ica Maxi-butik i Stockholm.

Handelsrådet vill få fler unga att upptäcka de möjligheter till framtidsjobb som finns inom handeln.
Två gånger tidigare har man gjort det genom att anlita Therése Lindgren och nu gör man det igen.

Den här gången är upplägget en film där Lindgren gör besök på Ica Maxi Lindhagen i Stockholm.
Filmen handlar sedan om vilka jobb som finns på en stormarknad.

– Handelsrådet vill inspirera och locka till karriär i handeln. Att göra det tillsammans med en influerare är ett sätt att tala direkt till unga, säger Handelsrådets Mats Johansson.

Den tittare som blir inspirerad och vill upptäcka mer kan sedan gå in på Yrkeskartan.se, en sajt som bland annat berättar om olika handelsyrken och utbildningsvägar.

Filmen från Ica Maxi Lindhagen är den tredje där Handelsrådet hyrt in Therése Lindgren. 2018 ”jobbskuggade” hon som online-marknadsförare hos Footway. Knappt ett år senare var upplägget en ”praktik” hos e-handlaren Lyko.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil