Gör reklam för jobb i handeln

Handelsrådet har återigen hyrt in Youtube-profilen Therése Lindgren. Den här gången gäller det att göra reklam för jobb inom handeln via ett studiebesök i en Ica Maxi-butik i Stockholm.

Handelsrådet vill få fler unga att upptäcka de möjligheter till framtidsjobb som finns inom handeln.
Två gånger tidigare har man gjort det genom att anlita Therése Lindgren och nu gör man det igen.

Den här gången är upplägget en film där Lindgren gör besök på Ica Maxi Lindhagen i Stockholm.
Filmen handlar sedan om vilka jobb som finns på en stormarknad.

– Handelsrådet vill inspirera och locka till karriär i handeln. Att göra det tillsammans med en influerare är ett sätt att tala direkt till unga, säger Handelsrådets Mats Johansson.

Den tittare som blir inspirerad och vill upptäcka mer kan sedan gå in på Yrkeskartan.se, en sajt som bland annat berättar om olika handelsyrken och utbildningsvägar.

Filmen från Ica Maxi Lindhagen är den tredje där Handelsrådet hyrt in Therése Lindgren. 2018 ”jobbskuggade” hon som online-marknadsförare hos Footway. Knappt ett år senare var upplägget en ”praktik” hos e-handlaren Lyko.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil