Första spadtaget för Nybergs Deli

Katarina Hellsén Jarvin, Joakim Inaeus, Christer Andersson och Niklas Söderlind tar första spadtaget i Jordbro. | Foto: Nybergs Deli
Nu har Nybergs Deli tagit första spadtaget till nya lokalerna i Jordbro. Företaget lämnar Slakthusområdet och flyttar in i nya lokalerna hösten 2021.

Med anor från 1927 tar Nybergs Deli nu ett nytt steg när man lämnar Slakthusområdet nära Globen.
Det är idag tredje generationen som driver det företag som Allan Andersson startade för snart hundra år sedan. Sedan 1991 är det tredje generationen som driver farfars vision om ”Bra mat till alla” vidare.

Nu blir det en flytt från traditionsrika Slakthusområdet nära Globen. Stockholms stad ska bygga om Slakthusområdet ”från ett industriområde till en blandstad för mat, kultur, evenemang, boende och arbete”.
Nybergs Deli flyttar redan nu och skapar större och bättre lokaler för att kunna fortsätta växa.

Hösten 2021 ska Nybergs Deli flytta in i nybyggde lokaler söder om Stockholm, i Jordbro, och få lokaler som är  helt anpassade för företagets verksamhet.
– Det känns fantastiskt att på ett vitt ark få börja rita en helt ny fabrik, det ger oss möjlighet att bygga in alla de mervärden som vi sett framför oss både avseende hållbarhet, effektivitet samt arbetsmiljö, säger Joakim Inaeus som är vd för Nybergs Deli.

För det anrika företaget blir det dessutom en möjlighet att ”samla krafterna”. Idag har man cirka 80 anställda fördelade på fyra olika adresser.
– Genom att samla våra olika produktioner och kontor till en gemensam anläggning optimeras verksamheten kraftigt både kring effektivisering, medvetenhet och fokus på hållbarhet.

Läs mer i printmagasinet, Butikstrender 5/2020 Läs mer om magazinet här.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil