Första spadtaget för Nybergs Deli

Katarina Hellsén Jarvin, Joakim Inaeus, Christer Andersson och Niklas Söderlind tar första spadtaget i Jordbro. | Foto: Nybergs Deli
Nu har Nybergs Deli tagit första spadtaget till nya lokalerna i Jordbro. Företaget lämnar Slakthusområdet och flyttar in i nya lokalerna hösten 2021.

Med anor från 1927 tar Nybergs Deli nu ett nytt steg när man lämnar Slakthusområdet nära Globen.
Det är idag tredje generationen som driver det företag som Allan Andersson startade för snart hundra år sedan. Sedan 1991 är det tredje generationen som driver farfars vision om ”Bra mat till alla” vidare.

Nu blir det en flytt från traditionsrika Slakthusområdet nära Globen. Stockholms stad ska bygga om Slakthusområdet ”från ett industriområde till en blandstad för mat, kultur, evenemang, boende och arbete”.
Nybergs Deli flyttar redan nu och skapar större och bättre lokaler för att kunna fortsätta växa.

Hösten 2021 ska Nybergs Deli flytta in i nybyggde lokaler söder om Stockholm, i Jordbro, och få lokaler som är  helt anpassade för företagets verksamhet.
– Det känns fantastiskt att på ett vitt ark få börja rita en helt ny fabrik, det ger oss möjlighet att bygga in alla de mervärden som vi sett framför oss både avseende hållbarhet, effektivitet samt arbetsmiljö, säger Joakim Inaeus som är vd för Nybergs Deli.

För det anrika företaget blir det dessutom en möjlighet att ”samla krafterna”. Idag har man cirka 80 anställda fördelade på fyra olika adresser.
– Genom att samla våra olika produktioner och kontor till en gemensam anläggning optimeras verksamheten kraftigt både kring effektivisering, medvetenhet och fokus på hållbarhet.

Läs mer i printmagasinet, Butikstrender 5/2020 Läs mer om magazinet här.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil