Arla tillbaka hos kocklandslagen

Foto Pressbild
Arla Pro återvänder som sponsor för de så kallade svenska kocklandslagen, där ”seniorerna” tog silver i förra årets internationella tävling.

Vad som till vardags kallas svenska kocklandslagen skriver i en pressrelease att de är ”stolta över att presentera sitt nya samarbete med Arla Pro, som återvänder som partner” till dem.
”Arla Pros målsättning med samarbetet är att tillsammans med övriga partners och svenska kocklandslagen stödja och driva den gastronomiska utvecklingen i Sverige”, konstaterar man.

– Vi är mycket glada över att få vara en del av dessa grymma lag som representerar Sverige i internationell matlagning. Det finns en styrka med våra kocklandslag som jobbar i team och vi ser fram emot att ta vara på lagens kunskaper och sprida det vidare till våra kunder, säger Catarina Molin Österlund som är marknadschef för Foodservice hos Arla.

– Vi delar passionen för god mat och med vårt fokus på de professionella köken i kombination med förstklassiga mejeriprodukter kan vi med kocklandslagens insikter hjälpa våra kunder att nå nästa nivå i sin matlagning, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil