Frill fortsatt offensiva – förvärvar Juica

Frill fortsatt offensiva – förvärvar Juica
Foto: Juica
Bolaget Frill har genomfört förvärv av 100 procent av aktierna i Juica Sverige AB. Förvärvet förstärker Frills position ytterligare och adderar till en rad produkter med hög potential till Frills redan diversifierade och intressanta produktportfölj.

Bolaget Frill har genomfört förvärv av 100 procent av aktierna i Juica Sverige AB. Förvärvet förstärker Frills position ytterligare och adderar till en rad produkter med hög potential till Frills redan diversifierade och intressanta produktportfölj.

Förvärvet ligger i linje med Frills tidigare kommunicerade strategi om att bygga en expansiv portfölj av varumärken både genom förvärv och organisk tillväxt inom den snabbväxande sektorn functional foods.

– Juicas produkter har stor potential och ger oss möjlighet att fortsätta vår snabba expansion. Resan mot att bli ett av Nordens ledande functional foods-företag har redan tagit fart och jag ser fram emot att integrera Juicas nuvarande och kommande produkter i vår existerande verksamhet, säger Peter Blom, VD för Frill och fortsätter:
– Frill har på kort tid byggt en mycket intressant produktportfölj inom functional foods – ett av de snabbast växande segmenten inom livsmedelsbranschen. Vi börjar få en storlek som gör att vi blir en intressant motpart för de stora livsmedelsblocken, något som snabbar på vår tillväxt ytterligare.

– Det ska bli otroligt kul att vara med på den resa som Frill har startat. Marknaden för ekologiska juicer är attraktiv och intresset i Norden ökar. Vi ser en kraftig ökning i vår försäljning mot föregående år. Vår helt nya produktserie Juicekultur säljs redan i dagligvaruhandeln och HORECA-segmentet. Vi är extra glada över att kunna meddela att dessa produkter inom kort lanseras hos Sveriges samtliga Pressbyråns och 7-Elevens butiker, kommenterar Patrik Bruhl, VD för Juica AB, och avslutar:
– Att vi nu kommer in i den snabbväxande koncernen Frill ger oss möjlighet att växla upp ytterligare. Genom en välfungerande och större organisation, ytterligare försäljningskanaler och en effektiv säljkår blir vi en stark part för inköpare, vilket ger oss goda möjligheter att på ett snabbt och effektivt sätt öka försäljningen av våra nuvarande produkter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil