Butiken tvingas slänga mat efter sabotage

Butiken tvingas slänga mat efter sabotage
Foto: Mostphotos
Ica supermarket i Sävar utanför Umeå tvingas slänga matvaror värda 60 000 kr efter att ha blivit utsatta för sabotage av någon okänd person.

Ica supermarket i Sävar utanför Umeå tvingas slänga matvaror värda 60 000 kr efter att ha blivit utsatta för sabotage av någon okänd person.

Det är folkbladet.se som skriver om att Ica supermarket i Sävar nära Umeå tvingas slänga matvaror med ett totalt pris på 60 000 kr.
Orsaken är ett sabotage där någon stängt av fläktar till butikens kyl- och frysanläggningar.

Sabotaget har skett genom att någon eller några varit uppe på butikens tak och där stängt av fläktar till kyl- och fryskompressorerna.
Det gör att butiken nu tvingats kasta en stor mängd varor.

– Det är glass, nöt- griskött och kyckling till ett värde av 50 000-60 000 kronor. Förlust i tappad försäljning och personalkostnader för att städa upp och fylla på igen tillkommer, säger Ica-handlaren Magnus Linder till Folkbladet.
Ingen misstänkt finns men händelsen är polisanmäld.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil