Letade alkoholfritt – fann starköl hos Coop

Letade alkoholfritt – fann starköl hos Coop
Foto: Mostphotos
En kund som skulle handla alkoholfri öl på Coop Midsommarkransen i Stockholm upptäckte till sin förvåning att han istället hittade starköl i hyllan.

En kund som skulle handla alkoholfri öl på Coop Midsommarkransen i Stockholm upptäckte till sin förvåning att han istället hittade starköl i hyllan.

Det rör sig om en kund som skulle handla alkoholfri öl till sin kompis höggravida fru.
Han letade på Coop Midsommarkransen i Stockholm men hittade betydligt mer procenthaltig öl än han letade efter, skriver Aftonbladet.

– Eftersom jag kommer från Jämtland tänkte jag inhandla öl från Jämtlands Bryggeri. Men precis när jag skulle lägga ner dem i korgen upptäckte jag att det stod 5 procent på etiketten, säger kunden, Christoffer Mebius, till Aftonbladet.

Enligt Anders Thelenius, vd för Jämtlands bryggeri, handlar det inte om starköl som hamnat på vift utan om folköl som blivit felmärkt.
– Nej, ånej, det är folköl. Det är ett fåtal flaskor, vi pratar kanske 25 flaskor totalt, som fått en felaktig etikett, säger han till tidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil