Tempo i Grythyttan håller tempot bäst

Tempo i Grythyttan håller tempot bäst
Foto: Mostphotos
Postnord fortsätter lyfta regionala ombud och konstaterar nu att i Örebro län är det Tempo Grythyttan som får flest positiva omdömen av paketkunderna.

Postnord fortsätter lyfta regionala ombud och konstaterar nu att i Örebro län är det Tempo Grythyttan som får flest positiva omdömen av paketkunderna.

Att hämta sitt paket hos ombud är ett av de mest populära leveransalternativen i Sverige. Idag har Postnord omkring 2 000 ombud runt om i hela landet som varje år hanterar 85 miljoner paket, konstaterar företaget i en pressrelease.

I Postnords app kan alla som hämtat ut ett paket hos ett postombud betygsätta sitt besök, ett betyg som sedan lagras internt i verksamheten och nu har Postnord sammanställt årets lokala kundupplevelser hos ombud i Örebro län.

Tempo Grythyttan är länets mest uppskattade ombud, med ett snittbetyg på 4,90 av 5 baserat på 102 omdömen.
Postnords chef retailområde väst, Ove Eriksson, gläds av resultatet, men är inte förvånad över den uppskattning som ombudet fått under året. 
– Tempo Grythyttan har alltid varit ett väldigt uppskattat ombud och det är roligt att se så fina omdömen från kunderna, säger Ove Eriksson.

Högst betyg hos Postnord i Örebro län

Tempo Grythyttan: betyg 4,90 med 102 omdömen
Coop Garphyttan: betyg 4,89 med 180 omdömen
ICA Nära Stora Mellösa: betyg 4,87 med 109 omdömen
ICA Nära Glansen: betyg 4,84 med 210 omdömen
Coop Rosta, Örebro: betyg 4,83 med 184 omdömen

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil