Tempo i Grythyttan håller tempot bäst

Tempo i Grythyttan håller tempot bäst
Foto: Mostphotos
Postnord fortsätter lyfta regionala ombud och konstaterar nu att i Örebro län är det Tempo Grythyttan som får flest positiva omdömen av paketkunderna.

Postnord fortsätter lyfta regionala ombud och konstaterar nu att i Örebro län är det Tempo Grythyttan som får flest positiva omdömen av paketkunderna.

Att hämta sitt paket hos ombud är ett av de mest populära leveransalternativen i Sverige. Idag har Postnord omkring 2 000 ombud runt om i hela landet som varje år hanterar 85 miljoner paket, konstaterar företaget i en pressrelease.

I Postnords app kan alla som hämtat ut ett paket hos ett postombud betygsätta sitt besök, ett betyg som sedan lagras internt i verksamheten och nu har Postnord sammanställt årets lokala kundupplevelser hos ombud i Örebro län.

Tempo Grythyttan är länets mest uppskattade ombud, med ett snittbetyg på 4,90 av 5 baserat på 102 omdömen.
Postnords chef retailområde väst, Ove Eriksson, gläds av resultatet, men är inte förvånad över den uppskattning som ombudet fått under året. 
– Tempo Grythyttan har alltid varit ett väldigt uppskattat ombud och det är roligt att se så fina omdömen från kunderna, säger Ove Eriksson.

Högst betyg hos Postnord i Örebro län

Tempo Grythyttan: betyg 4,90 med 102 omdömen
Coop Garphyttan: betyg 4,89 med 180 omdömen
ICA Nära Stora Mellösa: betyg 4,87 med 109 omdömen
ICA Nära Glansen: betyg 4,84 med 210 omdömen
Coop Rosta, Örebro: betyg 4,83 med 184 omdömen

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil