City Gross lanserar outlet i Höör

Foto Pressbild
City Gross öppnar en ny outlet i Höör, vilket ger kunderna ännu en anledning att besöka butiken. Outleten, som öppnar den 11:e april, kommer att erbjuda rabatterade priser på produkter från kedjans Hem & Fritids-avdelning.

Allt från grillar och kläder till heminredning och leksaker kommer att finnas till försäljning med minst 50% rabatt. Outleten kommer att vara belägen inuti den befintliga butiken med tydlig avgränsning till det ordinarie sortimentet.

Olof Fransson, försäljningsdirektör på City Gross, förklarar att outleten kommer att samla produkter från olika butiker runt om i landet och erbjuda dem till kraftigt rabatterade priser. Genom att öppna outleten i Höör återupplivar man stadens historia som en shoppingdestination och ger kunderna möjlighet att göra bra affärer.

Sortimentet i outleten kommer att variera över tid men kommer enbart att inkludera produkter från Hem & Fritid. För att hålla sig uppdaterad om de senaste erbjudandena kan man följa City Gross Outlet på deras sociala mediekanaler. Outleten kommer att vara öppen tills vidare och lovar kontinuerligt fylla på med nya produkter.

För den som är intresserad av att hålla sig uppdaterad kan man besöka City Gross Outlets Facebooksida för mer information och uppdateringar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil