Anamma lanserar tre nya med bloggare

Anamma lanserar tre nya med bloggare
Matbloggaren Gustav Johansson och Anamma ligger gemensamt bakom tre nya produkter. Foto: Pressbild Orkla
Anamma, Orklas varumärke, lanserar nu nya produkter – en vegansk burgare och två korvar – i samarbete med matbloggaren Gustav Johansson.

Anamma, Orklas varumärke, lanserar nu nya produkter – en vegansk burgare och två korvar – i samarbete med matbloggaren Gustav Johansson.

Anamma från Orkla lanserar nu en vegansk burgare och två korvar framtagna i samarbete med veganske matbloggaren Gustav Johansson.
– Det ska vara lätt och framför allt riktigt gott att göra rätt. Det är grunden i samarbetet med Anamma och det har varit fantastiskt roligt och känns väldigt meningsfullt att få vara med och utveckla de här produkterna som kan hjälpa fler människor att hitta växtbaserad mat som passar dem och som de kan älska, säger Gustav Johansson som gör bloggen Jävligt gott.

– Gustav är verkligen en grym vegoinspiratör och duktig matlagare. Han brinner precis lika mycket som vi för att göra världen lite grönare och utveckla framtidens växtbaserade mat, så det kändes helt naturligt att vi slog våra påsar ihop när vi skulle ta fram nästa generation växtbaserade korvar och burgare, säger Thomas Sjöberg som är marknadschef för Orkla foods i Sverige.

Anamma Jävligt gott vegoburgare har 95 procent lägre klimatavtryck än motsvarande nötfärsburgare och Anamma Jävligt gott korvar har 75–70 procent lägre klimatavtryck än traditionella köttkorvar, enligt Orklas pressinformation.
Produkterna finns i butik från och med vecka 39.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil