Clas Ohlson öppnade sin nya butik i Oslo

Clas Ohlson öppnade sin nya butik i Oslo
Glada miner när Clas Ohlson öppnade sin nya butik i Oslo under fredagen. Foto: Pressbild Clas Ohlson
Nu har Clas Ohlson öppnat sin nya butik i Norges huvudstad Oslo. Det gjorde man i fredags, 30 år efter den första etableringen för bolaget i Oslo.

Nu har Clas Ohlson öppnat sin nya butik i Norges huvudstad Oslo. Det gjorde man i fredags, 30 år efter den första etableringen för bolaget i Oslo.

Klockan 10.00 fredag öppnade Clas Ohlson sin nya butik i Holmlia, Oslo. I Holmlia finns en kombination av shopping och annan service såsom hälso- och sjukvård, kommunala tjänster och bibliotek, skriver bolaget.

Genom etableringen stärker Clas Ohlson sin position ytterligare i Oslo-området, påpekar man.
Clas Ohlson öppnade sin första butik i Oslo för 30 år sedan på Torggata i stadens centrum och har sedan dess etablerats på flertalet lägen runtom i huvudstadsområdet.

– Vi ser att kunderna i ytterområden som Holmlia tycker om att ha shopping och andra tjänster samlat på ett och samma ställe nära hemmet. Med den här butiken blir vi mer tillgängliga för våra kunder i södra delarna av Oslo, säger Trond Martin Nettelhorst Tveit hos Clas Ohlson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil