Mustmästare i Kivik ihop med cidermakare

Mustmästare i Kivik ihop med cidermakare
Full fart i baren på Kiviks musteri och glada miner. Foto: Pressbild Kiviks musteri
Det blir aktiviteter för alla, relaterade till äpple och must, när Kiviks musteri engagerar sig i Skördetid på Österlen 25 september till 10 oktober.

Det blir aktiviteter för alla, relaterade till äpple och must, när Kiviks musteri engagerar sig i Skördetid på Österlen 25 september till 10 oktober.

Kiviks musteri erbjuder äppelaktiviteter för hela familjen under Skördetid på Österlen 25/9-10/10, meddelar företaget.
Utöver dagliga aktiviteter erbjuder man dessutom helgen 25-26 september provsmakning av olika muster och cidrar hantverksmässigt framställda på svenska äpplen.

Kiviks musteri lyfter fram äpplet inom ramen för initiativet Skördetid på Österlen. Bl a slår man på trumman för hantverksmässigt framställd svensk äppelmust och cider.
I en för ändamålet skapad ciderbar erbjuds 25-26/9 kl 11-17 provsmakning av fem olika cidrar och äppelviner samtidigt som man utan kostnad kan smaka olika slags äppelmust.

Den satsningen görs tillsammans med engagerade mustmästare och cidermakare som berättar om hur de förädlar det svenska äpplet till karaktärsfulla och smakrika drycker.
Utöver medarbetare från Kiviks musteri finns kunniga representanter från Bedstekilde, Hallarnas must, Maglehems musteri, Rörumsro frukt & must och Skepparps vingård på plats för att möta nyfikna besökare.

– Vi har dukat upp ett smörgåsbord av aktiviteter för hela familjen och ser fram emot att ta emot många besökare. Ciderbaren och de flesta aktiviteterna är utomhus med nödvändiga säkerhetsåtgärder för att våra gäster skall känna sig trygga, säger Malena Borgström, evenemangsansvarig hos Kiviks musteri.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil