Flaggskeppsbutik för Elgiganten i toppläge

Flaggskeppsbutik för Elgiganten i toppläge
En vacker exteriör och en unik flaggskeppsbutik utlovar Elgiganten. Illustration: Elgiganten
Elgiganten gör en citysatsning och öppnar en flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm och räknar med att kunna öppna strax efter nyår.

Elgiganten gör en citysatsning och öppnar en flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm och räknar med att kunna öppna strax efter nyår.

En flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm och med egen ingång i korsningen mellan Hamngatan och Regeringsgatan.
Så blir det för Elgiganten när man tar över delar av de lokaler där  Victorias secret håller till idag.

– Det här är en otroligt viktig etablering. Vi kommer att finnas i ett unikt läge i hjärtat av Stockholm och ha ett unikt koncept som du inte hittar någon annanstans i Sverige, säger Elgigantens vd Niclas Eriksson.

– Kundernas beteende och behov utvecklas och det är viktigt att vi anpassar oss efter det. Vår framgång baseras till stor del på att vi finns lättillgängliga för våra kunder och kan erbjuda snabb service och en bra upplevelse, tillägger Eriksson.

Tanken är att bygga ett nytt koncept där man i än högre grad än idag knyter samman den digitala och den fysiska handeln.
Man ska skapa nya lösningar när det gäller gaming och smartahem-produkter, telekomavdelningen får en egen våning och kunder ska kunna testa produkter i hemliknande miljöer.

Dessutom tänker Elgiganten utveckla sitt tjänsteutbud ytterligare i den nya flaggskeppsbutiken som ska öppna efter årsskiftet 2021/2022 men utan närmare preciserad tidpunkt än så.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil