Flaggskeppsbutik för Elgiganten i toppläge

Flaggskeppsbutik för Elgiganten i toppläge
En vacker exteriör och en unik flaggskeppsbutik utlovar Elgiganten. Illustration: Elgiganten
Elgiganten gör en citysatsning och öppnar en flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm och räknar med att kunna öppna strax efter nyår.

Elgiganten gör en citysatsning och öppnar en flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm och räknar med att kunna öppna strax efter nyår.

En flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm och med egen ingång i korsningen mellan Hamngatan och Regeringsgatan.
Så blir det för Elgiganten när man tar över delar av de lokaler där  Victorias secret håller till idag.

– Det här är en otroligt viktig etablering. Vi kommer att finnas i ett unikt läge i hjärtat av Stockholm och ha ett unikt koncept som du inte hittar någon annanstans i Sverige, säger Elgigantens vd Niclas Eriksson.

– Kundernas beteende och behov utvecklas och det är viktigt att vi anpassar oss efter det. Vår framgång baseras till stor del på att vi finns lättillgängliga för våra kunder och kan erbjuda snabb service och en bra upplevelse, tillägger Eriksson.

Tanken är att bygga ett nytt koncept där man i än högre grad än idag knyter samman den digitala och den fysiska handeln.
Man ska skapa nya lösningar när det gäller gaming och smartahem-produkter, telekomavdelningen får en egen våning och kunder ska kunna testa produkter i hemliknande miljöer.

Dessutom tänker Elgiganten utveckla sitt tjänsteutbud ytterligare i den nya flaggskeppsbutiken som ska öppna efter årsskiftet 2021/2022 men utan närmare preciserad tidpunkt än så.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil