Vill få fler att sluta via nikotinportioner

Vill få fler att sluta via nikotinportioner
Hjälp att sluta röka i centrum på World no tobacco day. Foto: Pressbild
Snusbolaget vill få fler att sluta röka med hjälp av nikotinportioner, tobaksfria portionspåsar, och slår ett slag för det vid World no tobacco day.

Snusbolaget vill få fler att sluta röka med hjälp av nikotinportioner, tobaksfria portionspåsar, och slår ett slag för det vid World no tobacco day.

I samband med World no tobacco day den 31 maj lanserar Snusbolaget en kampanj mot sina nikotinportionskunder över hela världen.
Med kampanjen vill man lyfta nikotinportioner (tobaksfria portionspåsar) som ett bättre alternativ till cigaretter och som ett hjälpmedel att sluta röka – och med en uppmaning att hjälpa sina vänner att sluta röka, skriver man i en pressrelease.

– Vi vill genom kampanjen uppmuntra våra kunder att sluta röka, och att de många som redan har slutat med hjälp av snus också uppmuntra sina vänner och familj att sluta röka på samma sätt, säger Markus Lindblad, kommunikationschef hos Snusbolaget.

– Förebilder är viktiga för att förändra beteenden och vi vill att de tidigare rökarna delar med sig av sin erfarenhet av att sluta för att inspirera andra. Genom att hjälpa kunder att sluta röka genom att byta till tobaksfria nikotinprodukter vill Snusbolaget göra skillnad och rädda liv, säger Markus Lindblad.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil