51 nya hyresavtal i år

I år har Grosvenor Europe tecknat 51 nya avtal med hyresgäster i sina sex svenska centrum. ”En tydlig trend mot en alltmer varierad mix”, är betyget.

Under årets åtta första månader har Grosvenor Europa tecknat 51 nya avtal med hyresgäster i sina sex centrumfastigheter i Sverige.
Företaget skriver utvecklingen som en tydlig trend mot en alltmer varierad mix av verksamheter.

Man har idag en uttalad strategi att i sina centrum mixa service, tjänster, upplevelser, nöjen och handel.
– Coronakrisen har bekräftat att strategin är riktig då vi i våras upplevde ett lägre tapp i besöksflöde än många andra aktörer och i vissa fall en ökning av besökare, säger Grosvenor Europes nordiske chef Carl Strufve.
– Det beror på att våra centrum fungerar som lokala stadskärnor med funktioner och verksamheter som blir allt viktigare när vi spenderar mer tid nära hemmet, menar han.

Fakta/Nytt hos Grosvenor Europe
I Skärholmen centrum utökas utbudet av sjuk- och hälsovård genom att Aleris sjukvård har etablerat sig och öppnade Aleris rehab i september samt att tandvårdskedjan Tandea tecknat nytt avtal.
Ny hyresgäst i Skärholmen centrum är även Drive trafikskolan och såväl Stadium som Panduro har valt att teckna nya hyresavtal.
I Haninge centrum öppnade danska Normal en helt ny butik i slutet av augusti.
I Lidingö centrum utvidgas utbudet av hälsovård i och med att Minutus träningskoncept har tecknat avtal gällande en ny lokal i anslutning till den nuvarande. Samtidigt har Jarméus skor tecknat ett nytt hyresavtal och Lidingö stad har undertecknat ett avtal om två lokaler på totalt 742 kvadratmeter.
I Sverige äger och utvecklar Grosvenor Europe Bålsta centrum, Burlöv center, Skärholmen centrum, Väsby centrum, Haninge centrum och Lidingö centrum. (Källa Grosvenor Europe).

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil