51 nya hyresavtal i år

I år har Grosvenor Europe tecknat 51 nya avtal med hyresgäster i sina sex svenska centrum. ”En tydlig trend mot en alltmer varierad mix”, är betyget.

Under årets åtta första månader har Grosvenor Europa tecknat 51 nya avtal med hyresgäster i sina sex centrumfastigheter i Sverige.
Företaget skriver utvecklingen som en tydlig trend mot en alltmer varierad mix av verksamheter.

Man har idag en uttalad strategi att i sina centrum mixa service, tjänster, upplevelser, nöjen och handel.
– Coronakrisen har bekräftat att strategin är riktig då vi i våras upplevde ett lägre tapp i besöksflöde än många andra aktörer och i vissa fall en ökning av besökare, säger Grosvenor Europes nordiske chef Carl Strufve.
– Det beror på att våra centrum fungerar som lokala stadskärnor med funktioner och verksamheter som blir allt viktigare när vi spenderar mer tid nära hemmet, menar han.

Fakta/Nytt hos Grosvenor Europe
I Skärholmen centrum utökas utbudet av sjuk- och hälsovård genom att Aleris sjukvård har etablerat sig och öppnade Aleris rehab i september samt att tandvårdskedjan Tandea tecknat nytt avtal.
Ny hyresgäst i Skärholmen centrum är även Drive trafikskolan och såväl Stadium som Panduro har valt att teckna nya hyresavtal.
I Haninge centrum öppnade danska Normal en helt ny butik i slutet av augusti.
I Lidingö centrum utvidgas utbudet av hälsovård i och med att Minutus träningskoncept har tecknat avtal gällande en ny lokal i anslutning till den nuvarande. Samtidigt har Jarméus skor tecknat ett nytt hyresavtal och Lidingö stad har undertecknat ett avtal om två lokaler på totalt 742 kvadratmeter.
I Sverige äger och utvecklar Grosvenor Europe Bålsta centrum, Burlöv center, Skärholmen centrum, Väsby centrum, Haninge centrum och Lidingö centrum. (Källa Grosvenor Europe).

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil