Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Cloetta väljer Infor-lösning

Cloetta har valt en ny molnbaserad affärslösning. | Foto av Michael Erhardsson
Konfektledaren driver innovation och anpassning med Infor Cloudsuite food & beverage i ett avtal som förväntas vara i drift under 2021 hos Cloetta.

Infor, ledande leverantör av sofistikerade, branschspecifika affärslösningar för molnet, meddelar idag att Cloetta, ett ledande konfektföretag i Nordeuropa, valt Infor Cloudsuite food & beverage för att stödja sin digitala transformation och driva innovation i sin verksamhet. Lösningen förväntas vara i drift 2021 för 650 användare på Cloetta.

Cloetta valde Infor Cloudsuite food & beverage baserat på flera faktorer. En är att Cloetta har varit Infor M3-kund i många år och därför fanns det redan en långvarig och pålitlig relation med Infor.
Dessutom var man imponerad av den omfattande branschfunktionaliteten i Infor Cloudsuite food & beverage.
Den stödjer både nyanserna och dynamiken i Cloettas verksamhet, inklusive kvalitetskontroll, recepthantering och spårbarhet. I linje med sin strävan att förnya var lösningens moderna molnarkitektur nyckeln till beslutet.

– För att möta behoven på marknaden är det absolut nödvändigt att vi har smidigheten att kunna svara snabbt på trender och kunna dra nytta av nya möjligheter för att på så sätt kunna maximera försäljningen, säger Per Svensson, IT-chef, Cloetta.

– Genom att gå över till en modernare, digitaliserad plattform som stödjer innovation och optimerar verksamheten, är vi övertygade om att Infor Cloudsuite food & beverage var rätt lösning för Cloetta. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Infor framgent, trygga i vetskapen att vi kommer ha branschledande möjligheter att ta marknadsandelar på våra nyckelmarknader och segment.

– Digitalisering är utan tvekan en avgörande faktor för att ta marknadsandelar, säger Johan Made, chef norra, västra och östra Europa på Infor. Infors mikro-vertikala fokus är anpassat för att hantera frågor som är specifika för en viss bransch, vare sig det handlar om processer, regelefterlevnad, standarder, KPI eller andra mått som mikrovertikala företag som Cloetta behöver för att öka kapaciteten och i slutändan marknadsandelarna.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.