Glasklart stöd från Carlsberg

Ditt namn på glaset om du vinner på Tradera. Så ska Carlsberg bidra till krogbranschen i en tuff tid. | Foto: Pressbild
En landsomfattande kampanj från Carlsberg ska ge ett bidrag till restaurangbranschen under, en svår tid, via ”Stammisglaset” och med hjälp av Tradera.

Restaurangnäringen är en av de branscher som är hårdast drabbad av coronapandemin, konstaterar Carlsberg Sverige och landar en ny kampanj för att bidra till att stötta branschen.
Initiativet går under namnet ”Stammisglaset” och handlar om att hjälpa krogar och att uppmärksamma den positiva kraft Sveriges restauranger står för.

– Vi vill göra vad vi kan för att för att bidra till en livskraftig restaurangbransch. Därför lanserar vi nu vår största restaurangkampanj någonsin, säger Peter Hammarstedt, vd för Carlsberg Sverige.

Syftet med Stammisglaset är att hylla den speciella relationen mellan en restaurang och dess stammisar och samtidigt hjälpa Sveriges restauranger igenom en tuff tid.
Stammisglaset är ett unikt specialdesignat glas som endast görs i ett exemplar per krog och som auktioneras ut på Tradera till högstbjudande.

Alla intäkter från auktionen går oavkortat till den specifika restaurangen.
– Kampanjen är också en påminnelse om den starka relationen mellan gästen och restaurangen, påpekar Carlsbergs vd.

Stammisglaset är ett landsomfattande initiativ där över 700 restauranger deltar. Kampanjen lanseras 15 juni och pågår till och med den 28 juni.
Alla som har en favoritkrog har möjlighet att buda hem ett eget stammisglas på tradera.se.

Samtidigt dubblar Carlsberg Sverige det totala beloppet, upp till en miljon kronor, som auktionerna tillsammans inbringar.
Bidraget från Carlsberg Sverige fördelas sedan jämnt till alla restauranger som har varit med.
Under augusti levereras glasen till krogarna, ett glas för varje krog, som står i baren och väntar på dess vinnare.

Kampanjen kommer att synas i alla stora tv-kanaler, i tidningar och på sociala medier under fyra veckor.
– Vi vill hylla alla Stammisar från norr till söder och påminna om att det är nu som just deras favoritställe behöver hjälp, säger Peter Hammarstedt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil