Hemköp öppnar ny butik i Lund våren 2022

Hemköp öppnar ny butik i Lund våren 2022
Så ska det se ut när Hemköp nästa vår öppnar ny butik i Lund. Illustration: Presskiss Hemköp
Hemköp öppnar nästa år en ny butik i Lund. Det blir en butik i Brunnshög som ses som Lunds största utvecklingsområde med bostäder och arbetsplatser.

Hemköp öppnar nästa år en ny butik i Lund. Det blir en butik i Brunnshög som ses som Lunds största utvecklingsområde med bostäder och arbetsplatser.

Till våren 2022 öppnar Hemköp en butik i stadsdelen Brunnshög i Lund.
Det blir Hemköps andra butik i Lund och man räknar med att butiken ger cirka 20 nya jobb.

Butiken ska öppnas i Brunnshög, ett område där såväl bostäder och arbetsplatser som forskningsanläggningar finns och växer.
Man har även spårvagnshushållplats precis utanför entrén och parkering i parkeringshuset i den fastighet där butiken kommer att ligga.

– Brunnshög är Lunds största utvecklingsområde, där bostäder och handel i kombination med de nya internationella forskningsanläggningarna ger ett mycket bra läge att öppna en ny Hemköpsbutik. Butiken byggs med hög hållbarhetsstandard, alla kylar och frysar återvinner värme och belysningen blir energieffektiv, säger Thomas Hässledal, etableringschef på Hemköp.

På fastighetens tak byggs en solcellsanläggning som försörjer parkeringshuset med el och de bilburna kunder som besöker butiken kan ladda sin bil med närproducerad solel.

Fakta/Hemköp Brunnshög, Lund
Adress: Solbjersvägen
Butiksyta: cirka 800 kvm
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: planerat till 07.00-21.00 alla dagar
Premiär: våren 2022

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil