Hemköp öppnar ny butik i Lund våren 2022

Hemköp öppnar ny butik i Lund våren 2022
Så ska det se ut när Hemköp nästa vår öppnar ny butik i Lund. Illustration: Presskiss Hemköp
Hemköp öppnar nästa år en ny butik i Lund. Det blir en butik i Brunnshög som ses som Lunds största utvecklingsområde med bostäder och arbetsplatser.

Hemköp öppnar nästa år en ny butik i Lund. Det blir en butik i Brunnshög som ses som Lunds största utvecklingsområde med bostäder och arbetsplatser.

Till våren 2022 öppnar Hemköp en butik i stadsdelen Brunnshög i Lund.
Det blir Hemköps andra butik i Lund och man räknar med att butiken ger cirka 20 nya jobb.

Butiken ska öppnas i Brunnshög, ett område där såväl bostäder och arbetsplatser som forskningsanläggningar finns och växer.
Man har även spårvagnshushållplats precis utanför entrén och parkering i parkeringshuset i den fastighet där butiken kommer att ligga.

– Brunnshög är Lunds största utvecklingsområde, där bostäder och handel i kombination med de nya internationella forskningsanläggningarna ger ett mycket bra läge att öppna en ny Hemköpsbutik. Butiken byggs med hög hållbarhetsstandard, alla kylar och frysar återvinner värme och belysningen blir energieffektiv, säger Thomas Hässledal, etableringschef på Hemköp.

På fastighetens tak byggs en solcellsanläggning som försörjer parkeringshuset med el och de bilburna kunder som besöker butiken kan ladda sin bil med närproducerad solel.

Fakta/Hemköp Brunnshög, Lund
Adress: Solbjersvägen
Butiksyta: cirka 800 kvm
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: planerat till 07.00-21.00 alla dagar
Premiär: våren 2022

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil