Coop utökar e-handelstjänst

Foto Pressbild
Coop Butiker & Stormarknader utökar sin e-handelsleveransservice, Skärgårds-Coop, till Stockholms skärgård för säsongen 2023, med två rutter och 35 dockor. Kunder kan beställa nästan vilken produkt som helst som finns på Stora Coop Värmdö. Leveranspriserna förblir desamma som förra året.

Coop Butiker & Stormarknader expanderar sin e-handelsleveransservice till Stockholms skärgård inför säsongen 2023. Tjänsten, känd som ”Skärgårds-Coop”, lanserades förra året och erbjöd leverans till en rutt med 10 stopp. I år ökar antalet rutter till två och antalet stopp ökar till 35 bryggor. Skärgårds-Coop kommer att vara tillgänglig från den 15 juni till den 25 augusti, och leveranspriserna kommer att vara desamma som förra året.

Coop Butiker & Stormarknader syftar till att betjäna kunder och medlemmar som vill ta med sina Coop-varor till Stockholms skärgård, oavsett om de är permanenta invånare eller sommarbesökare. Från och med den 15 juni kan kunder i den centrala och södra skärgården få sina beställningar vid 35 bryggor på tisdagar till fredagar, beroende på deras plats.

”Vår filosofi är alltid att vara närvarande med hela vårt utbud av produkter, oavsett tid eller plats, för kunder och medlemmar som vill handla hos oss,” sa Meta Persdotter, VD för Coop Butiker & Stormarknader.

För säsongen 2023 har Coop Butiker & Stormarknader utökat antalet rutter från en till två, och varje rutt kommer att stanna vid ett utökat antal bryggor (35 bryggor, upp från 10). Den första rutten betjänar den centrala skärgården från Sollenkroka på Vindö, runt Sandhamn och söderut runt Nämndö. Den andra rutten går längre söderut runt Ornö och till den norra spetsen av Utö. Varje rutt kommer att betjänas två gånger i veckan under större delen av sommaren, från tisdag till fredag, med leverans mellan cirka kl. 13.00 och 19.00. Leveranskostnaden kommer att vara densamma som förra säsongen, vilket är 199 kronor. De tillgängliga produkterna för leverans är nästan hela sortimentet som finns på Stora Coop Värmdö (som hanterar beställningarna), inklusive delikatesser, färdiga måltider och bakverk. Priserna för produkterna är desamma som på Stora Coop, och beställningar kan göras dygnet runt på coop.se. Detta innebär att kunderna enkelt kan beställa sina varor när det passar dem bäst, och sedan få dem levererade till öarna i Stockholm skärgård på ett smidigt och bekvämt sätt. Skärgårds-Coop är en del av Coop Butiker & Stormarknaders satsning på att erbjuda en modern och flexibel handelstjänst som kan möta kundernas behov och önskemål. Genom att erbjuda en pålitlig och lättillgänglig leveransservice till Stockholms skärgård, hoppas företaget kunna bidra till en mer hållbar och livfull sommar på öarna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil