Coop utökar e-handelstjänst

Foto Pressbild
Coop Butiker & Stormarknader utökar sin e-handelsleveransservice, Skärgårds-Coop, till Stockholms skärgård för säsongen 2023, med två rutter och 35 dockor. Kunder kan beställa nästan vilken produkt som helst som finns på Stora Coop Värmdö. Leveranspriserna förblir desamma som förra året.

Coop Butiker & Stormarknader expanderar sin e-handelsleveransservice till Stockholms skärgård inför säsongen 2023. Tjänsten, känd som ”Skärgårds-Coop”, lanserades förra året och erbjöd leverans till en rutt med 10 stopp. I år ökar antalet rutter till två och antalet stopp ökar till 35 bryggor. Skärgårds-Coop kommer att vara tillgänglig från den 15 juni till den 25 augusti, och leveranspriserna kommer att vara desamma som förra året.

Coop Butiker & Stormarknader syftar till att betjäna kunder och medlemmar som vill ta med sina Coop-varor till Stockholms skärgård, oavsett om de är permanenta invånare eller sommarbesökare. Från och med den 15 juni kan kunder i den centrala och södra skärgården få sina beställningar vid 35 bryggor på tisdagar till fredagar, beroende på deras plats.

”Vår filosofi är alltid att vara närvarande med hela vårt utbud av produkter, oavsett tid eller plats, för kunder och medlemmar som vill handla hos oss,” sa Meta Persdotter, VD för Coop Butiker & Stormarknader.

För säsongen 2023 har Coop Butiker & Stormarknader utökat antalet rutter från en till två, och varje rutt kommer att stanna vid ett utökat antal bryggor (35 bryggor, upp från 10). Den första rutten betjänar den centrala skärgården från Sollenkroka på Vindö, runt Sandhamn och söderut runt Nämndö. Den andra rutten går längre söderut runt Ornö och till den norra spetsen av Utö. Varje rutt kommer att betjänas två gånger i veckan under större delen av sommaren, från tisdag till fredag, med leverans mellan cirka kl. 13.00 och 19.00. Leveranskostnaden kommer att vara densamma som förra säsongen, vilket är 199 kronor. De tillgängliga produkterna för leverans är nästan hela sortimentet som finns på Stora Coop Värmdö (som hanterar beställningarna), inklusive delikatesser, färdiga måltider och bakverk. Priserna för produkterna är desamma som på Stora Coop, och beställningar kan göras dygnet runt på coop.se. Detta innebär att kunderna enkelt kan beställa sina varor när det passar dem bäst, och sedan få dem levererade till öarna i Stockholm skärgård på ett smidigt och bekvämt sätt. Skärgårds-Coop är en del av Coop Butiker & Stormarknaders satsning på att erbjuda en modern och flexibel handelstjänst som kan möta kundernas behov och önskemål. Genom att erbjuda en pålitlig och lättillgänglig leveransservice till Stockholms skärgård, hoppas företaget kunna bidra till en mer hållbar och livfull sommar på öarna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil