Första burgaren gjord helt på entrecôte

Första burgaren gjord helt på entrecôte
Så här ser det ut när Lindströms kommer med sin burgare gjord på 100 procent entrecôte. Foto: Pressbild Lindströms
Lindströms i Värmland kommer nu med en burgare vilken är tillverkad av 100 procent entrecôte, en produkt man arbetat flera år med innan lansering.

Lindströms i Värmland kommer nu med en burgare vilken är tillverkad av 100 procent entrecôte, en produkt man arbetat flera år med innan lansering.

– Det har tagit flera år att ta fram den perfekta entrecôteburgaren för tillagning hemma i stekpannan eller på grillen. Men nu är den äntligen här, säger Martin Lindström, mannen bakom värmländska Lindströms.

I jakten på den perfekta burgaren startade Martin Lindström med olika alternativ för några år sedan. Lindströms Angusburgare blev snabbt en succé och han började fundera på burgare gjord på utvald och finaste entrecôte.
Nu är den här; entrecôteburgaren.

Köttet kommer från rasdjur på Irland som går fritt utomhus och betar färskt, näringsrikt gräs.
En entrecôteburgare väger 150 gram och kommer utan salt och peppar.
– Det här är den första burgaren i Sverige tillverkad av 100 procent entrecôte. Stek den som vilken köttbit som helst och krydda lätt med salt och peppar så att smaken kommer fram, tipsar Martin Lindström.

Lindströms burgare på entrecôte 300 gram finns att köpa i frysdisken hos Ica, Coop och Bergendahls. Förpackningarna innehåller två burgare à 150 gram styck. En förpackning kostar cirka 49,90 kronor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil