Första burgaren gjord helt på entrecôte

Första burgaren gjord helt på entrecôte
Så här ser det ut när Lindströms kommer med sin burgare gjord på 100 procent entrecôte. Foto: Pressbild Lindströms
Lindströms i Värmland kommer nu med en burgare vilken är tillverkad av 100 procent entrecôte, en produkt man arbetat flera år med innan lansering.

Lindströms i Värmland kommer nu med en burgare vilken är tillverkad av 100 procent entrecôte, en produkt man arbetat flera år med innan lansering.

– Det har tagit flera år att ta fram den perfekta entrecôteburgaren för tillagning hemma i stekpannan eller på grillen. Men nu är den äntligen här, säger Martin Lindström, mannen bakom värmländska Lindströms.

I jakten på den perfekta burgaren startade Martin Lindström med olika alternativ för några år sedan. Lindströms Angusburgare blev snabbt en succé och han började fundera på burgare gjord på utvald och finaste entrecôte.
Nu är den här; entrecôteburgaren.

Köttet kommer från rasdjur på Irland som går fritt utomhus och betar färskt, näringsrikt gräs.
En entrecôteburgare väger 150 gram och kommer utan salt och peppar.
– Det här är den första burgaren i Sverige tillverkad av 100 procent entrecôte. Stek den som vilken köttbit som helst och krydda lätt med salt och peppar så att smaken kommer fram, tipsar Martin Lindström.

Lindströms burgare på entrecôte 300 gram finns att köpa i frysdisken hos Ica, Coop och Bergendahls. Förpackningarna innehåller två burgare à 150 gram styck. En förpackning kostar cirka 49,90 kronor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

Nytt bananinitiativ ska mosa matsvinnet

Ett nytt bananinitiativ ska inspirera till att minska matsvinnet. I kampen mot svinnet lanseras nu Bananboken, en receptsamling med svinnsmarta recept.

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil