Första burgaren gjord helt på entrecôte

Första burgaren gjord helt på entrecôte
Så här ser det ut när Lindströms kommer med sin burgare gjord på 100 procent entrecôte. Foto: Pressbild Lindströms
Lindströms i Värmland kommer nu med en burgare vilken är tillverkad av 100 procent entrecôte, en produkt man arbetat flera år med innan lansering.

Lindströms i Värmland kommer nu med en burgare vilken är tillverkad av 100 procent entrecôte, en produkt man arbetat flera år med innan lansering.

– Det har tagit flera år att ta fram den perfekta entrecôteburgaren för tillagning hemma i stekpannan eller på grillen. Men nu är den äntligen här, säger Martin Lindström, mannen bakom värmländska Lindströms.

I jakten på den perfekta burgaren startade Martin Lindström med olika alternativ för några år sedan. Lindströms Angusburgare blev snabbt en succé och han började fundera på burgare gjord på utvald och finaste entrecôte.
Nu är den här; entrecôteburgaren.

Köttet kommer från rasdjur på Irland som går fritt utomhus och betar färskt, näringsrikt gräs.
En entrecôteburgare väger 150 gram och kommer utan salt och peppar.
– Det här är den första burgaren i Sverige tillverkad av 100 procent entrecôte. Stek den som vilken köttbit som helst och krydda lätt med salt och peppar så att smaken kommer fram, tipsar Martin Lindström.

Lindströms burgare på entrecôte 300 gram finns att köpa i frysdisken hos Ica, Coop och Bergendahls. Förpackningarna innehåller två burgare à 150 gram styck. En förpackning kostar cirka 49,90 kronor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil