Ak-va-skön promenad genom Gamla stan

Ak-va-skön promenad genom Gamla stan
Foto: Mostphotos
Det finns många sätt att hantera corona och ändå få folk till krogar och restauranger. En av de mest kreativa är en akvavit-promenad genom Gamla stan.

Det finns många sätt att hantera corona och ändå få folk till krogar och restauranger. En av de mest kreativa är en akvavit-promenad genom Gamla stan.

Moveat är företaget som tar ett nytt kreativt grepp under coronakrisen genom en promenad, Moveat akvavit, genom Gamla stan.
Den innehåller fem stopp på fem av Gamla stans främsta restauranger. På varje ställe serveras en legendarisk akvavit tillsammans med en utvald maträtt och däremellan promenerar man i sin egen takt.

Moveat som koncept är en mat- och dryckespromenad baserad på en app med kartor, restauranger och menyer.
I just det här fallet avslutas promenaden på Le Rouge, som skapat en egen drink på just akvavit.

– Akvavit är en unik dryck för Norden som passar till betydligt fler tillfällen än de klassiska högtiderna. Under vandringen får gästerna uppleva några av Gamla stans främsta restauranger samt avnjuta akvavit med historia från tre århundraden, säger Marcus Pedersen.
– Promenaden skapar också en efterlängtad möjlighet att komma ut på krogen igen på ett säkert och kontrollerat sätt.

Moveat har sedan starten 2016 varit i framkant inom lokala mat- och dryckesupplevelser i Sverige med verksamhet i 30 städer.
Varje månad genomförs ett tjugotal Moveats i landet i initiativets regi.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Dansukker utökar sitt svenska sortiment

Dansukker utökar sitt ”Från Sverige”-märkta sortiment när Brun farin strö från oktober får det blågula märket på sin förpackning i dagligvaruhandeln.

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil