Nu satsar Nigab stort på dagligvaruhandeln

Nu satsar Nigab stort på dagligvaruhandeln
Foto: Nigab
Trenden är stark och Nigab märker det på sitt stora genomslag när man nu breddar och satsar stort på att nå ut brett i dagligvaruhandeln också.

Trenden är stark och Nigab märker det på sitt stora genomslag när man nu breddar och satsar stort på att nå ut brett i dagligvaruhandeln också.

Nigab är den största oberoende familjeägda aktören i Sverige inom sprit och vin.
Nu expanderar man in i dagligvaruhandeln med ett sortiment av alkoholfria drycker och premiummixers.

– Vi har tagit marknaden med storm och nästan överraskats av det stora intresset från både handlarna och konsumenterna, vi startade i april och är redan etablerade i över 400 butiker, säger Nigabs Christine Magnusson.

– Satsningen är genuin och långsiktig, precis som inom våra övriga affärsområden, påpekar Magnusson.
– Vi säljer till alla som har möjlighet att köpa direkt och säljkåren NextStore hjälper oss att nå ut bra över hela landet. Distributionen sköts smidigt genom Flaivy som även finns hos Stockfiller, sammanfattar hon.

– Gintrenden är glödhet och vi märker tydligt att det spiller över på intresset för våra högkvalitativa cocktailmixers som innehåller helt naturliga smaker och färger från frukt, bär, växter och grönsaker med högt juiceinnehåll. Endast Blue Curacao, har artificiell färg för den ”rätta karibiska känslan”. Många inspireras även av Aperol-trenden.

Läs mer om Nigabs satsning i nästa printmagasin, Butikstrender 8/2021

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil