Dogman satsar på ett färgstarkt koncept

Dogman satsar på ett färgstarkt koncept
Färgglatt hos Dogman som nu tillsammans med Avisera skapt ett tydligt koncept. Foto: Pressbild
Med drygt 55 år på nacken satsar nu Dogman på ett heltäckande koncept av färgglada påsar och emballage både för fysisk handel och för e-handeln.

Med drygt 55 år på nacken satsar nu Dogman på ett heltäckande koncept av färgglada påsar och emballage både för fysisk handel och för e-handeln.

Dogman har sedan starten 1965 haft husdjuren i fokus och ambitionen produkter av god kvalitet till ett rimligt pris.
Nu har man, med Avisera som förpackningspartner, skapat ett heltäckande koncept av färgglada påsar, emballage och detaljer för både e-handel och deras arton butiker.

Dogman vill erbjuda sina kunder olika typer av påsar för olika syften. Som flergångskassar i PP non woven, praktiska Thermo-påsar för frysta varor, papperspåsar med tvinnade handtag för köp i butik samt mindre påsar utan handtag för hundgodis och mindre varor. 

Non woven-kassen och papperspåsarna är klimatkompenserade och märkta med Återbära – 100% klimatneutral. Papperspåsarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk, enligt företaget.

Dogman har ett enhetligt förpackningskoncept även för e-handel och lager. Varje komponent följer den lekfulla grafiska profilen – framtagen av byrån Guts & Glory – till punkt och pricka.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil