Dogman satsar på ett färgstarkt koncept

Dogman satsar på ett färgstarkt koncept
Färgglatt hos Dogman som nu tillsammans med Avisera skapt ett tydligt koncept. Foto: Pressbild
Med drygt 55 år på nacken satsar nu Dogman på ett heltäckande koncept av färgglada påsar och emballage både för fysisk handel och för e-handeln.

Med drygt 55 år på nacken satsar nu Dogman på ett heltäckande koncept av färgglada påsar och emballage både för fysisk handel och för e-handeln.

Dogman har sedan starten 1965 haft husdjuren i fokus och ambitionen produkter av god kvalitet till ett rimligt pris.
Nu har man, med Avisera som förpackningspartner, skapat ett heltäckande koncept av färgglada påsar, emballage och detaljer för både e-handel och deras arton butiker.

Dogman vill erbjuda sina kunder olika typer av påsar för olika syften. Som flergångskassar i PP non woven, praktiska Thermo-påsar för frysta varor, papperspåsar med tvinnade handtag för köp i butik samt mindre påsar utan handtag för hundgodis och mindre varor. 

Non woven-kassen och papperspåsarna är klimatkompenserade och märkta med Återbära – 100% klimatneutral. Papperspåsarna är tillverkade av papper från hållbart skogsbruk, enligt företaget.

Dogman har ett enhetligt förpackningskoncept även för e-handel och lager. Varje komponent följer den lekfulla grafiska profilen – framtagen av byrån Guts & Glory – till punkt och pricka.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil