Movement börjar sälja mer av Boost

Movement börjar sälja mer av Boost
Säljaren Kristian Rönnqvist bygger Boost till Kandyz i Karlstad. Foto: Pressbild
I ett utbyggt samarbete ska Movement sälja mer av engelska Boosts produkter. Boost har funnits i Sverige tio år och satsar nu mer ihop med Movement.

I ett utbyggt samarbete ska Movement sälja mer av engelska Boosts produkter.  Boost har funnits i Sverige tio år och satsar nu mer ihop med Movement.

Boost drinks har idag 19 år bakom sig som företag och finns idag i Spainien, på Irland och i Mellanöstern förutom att man har en bred brittisk produktportfölj.
Till Sverige importeras bolagets energidryck i två smaker, original och sockerfri men nu ska man lansera sig mer och med utökat sortiment i samarbete med Movement.

Samarbetet är ett distributörssamarbete där Movement ansvarar för hela processen, från inköp till Sverige, logistikflöde, kundbearbetning av KAM och Brand Manager. Tillsammans med sina specialiserade säljkårer kommer butiker och foodservice bearbetas över hela Sverige med Boost drinks produkter, skriver Movement i en pressrelease.

– Efter att ha varit på den svenska marknaden i nästan ett decennium har Boost tydliga ambitioner att få varumärket att växa betydligt mer under de närmaste åren, säger Simon Gray som är grundare och vd hos Boost.
– Målet är att bli ett stort varumärke inom funktionsdryck i ett antal kategorier, till prisvärda priser och samarbetet med Movement är en betydande milstolpe.

Movement ser stora möjligheter i samarbetet med Boost.
– Vi ser en  enorm potential för varumärket i Sverige att etablera sig inom befintliga segment såväl som att utveckla nya, säger Movements Frank Somander.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil