Movement börjar sälja mer av Boost

Movement börjar sälja mer av Boost
Säljaren Kristian Rönnqvist bygger Boost till Kandyz i Karlstad. Foto: Pressbild
I ett utbyggt samarbete ska Movement sälja mer av engelska Boosts produkter. Boost har funnits i Sverige tio år och satsar nu mer ihop med Movement.

I ett utbyggt samarbete ska Movement sälja mer av engelska Boosts produkter.  Boost har funnits i Sverige tio år och satsar nu mer ihop med Movement.

Boost drinks har idag 19 år bakom sig som företag och finns idag i Spainien, på Irland och i Mellanöstern förutom att man har en bred brittisk produktportfölj.
Till Sverige importeras bolagets energidryck i två smaker, original och sockerfri men nu ska man lansera sig mer och med utökat sortiment i samarbete med Movement.

Samarbetet är ett distributörssamarbete där Movement ansvarar för hela processen, från inköp till Sverige, logistikflöde, kundbearbetning av KAM och Brand Manager. Tillsammans med sina specialiserade säljkårer kommer butiker och foodservice bearbetas över hela Sverige med Boost drinks produkter, skriver Movement i en pressrelease.

– Efter att ha varit på den svenska marknaden i nästan ett decennium har Boost tydliga ambitioner att få varumärket att växa betydligt mer under de närmaste åren, säger Simon Gray som är grundare och vd hos Boost.
– Målet är att bli ett stort varumärke inom funktionsdryck i ett antal kategorier, till prisvärda priser och samarbetet med Movement är en betydande milstolpe.

Movement ser stora möjligheter i samarbetet med Boost.
– Vi ser en  enorm potential för varumärket i Sverige att etablera sig inom befintliga segment såväl som att utveckla nya, säger Movements Frank Somander.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil