Lanserar kylda paketskåp ihop med Coop

Lanserar kylda paketskåp ihop med Coop
Glada miner när Coop och Gordon Delivery inleder ett nytt samarbete kring skåp och leveranser. Foto: Pressbild
Gordon Delivery lanserar kylda paketskåp i samarbete med Coop. Tjänsten heter Gordon Pickup och ska först testas på platser i och runt Stockholm.

Gordon Delivery lanserar kylda paketskåp i samarbete med Coop. Tjänsten heter Gordon Pickup och ska först testas på platser i och runt Stockholm.

Coop har sedan 2019 samarbetat med Gordon Delivery och varje månad får en halv miljon svenskar som handlar sin mat på nätet sina varor hemlevererade av Gordon Delivery.
Nu lanserar företaget tjänsten Gordon Pickup, i ett samarbete med Coop som innehållsleverantör, med kylda paketskåp i bostadsnära områden dit kunder som e-handlar på Coop kan få sin mat levererad. 

Tjänsten Gordon Pickup lanseras i samarbete med Coop Butiker & Stormarknader och kommer först att testas på platser runtom i Stockholm.
Kunder som beställer mat via Coops hemsida kan välja Gordon Pickup bland leveransalternativen. Först ut med nya skåp är områdena Telefonplan och Skrapan på Södermalm.

– Coop har ett starkt online-erbjudande och den senaste tiden har vi vuxit mer än branschen. Nu tar vi nästa steg i erbjudandet till våra medlemmar och kunder med en lösning som både ökar flexibiliteten, förenklar vardagen och gör att vi kommer ännu närmare våra kunder, säger Meta Persdotter, vd Coop Butiker & Stormarknader.

Skåpen består av totalt 40 rymliga luckor, 28 luckor för kylda varor och tolv för frysta. I de största luckorna ryms tre matkassar. Tjänsten gör det möjligt för kunder som e-handlar sin mat att hämta varorna i ett kylt skåp på en tid och plats som de själva väljer. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil