Ica Sverige tar emot Stimgitarren 2021

Ica Sverige tar emot Stimgitarren 2021
Här tar Icas Josefin Lundmark och Sofia Draganis emot Stimgitarren. Foto: Pressbild Pax Engström
En forskningsstudie tillsammans med HUI gör Ica Sverige till vinnare av Stimgitarren för ”ett gediget arbete med en framgångsrik musikstrategi”.

En forskningsstudie tillsammans med HUI gör Ica Sverige till vinnare av Stimgitarren för ”ett gediget arbete med en framgångsrik musikstrategi”.

Vilken musik skapar egentligen bäst stämning bland kunderna i matbutiken, undrade Ica Sverige, och genomförde en forskningsstudie tillsammans med HUI för att mäta effekten av olika sorters musik i hyllgångarna och grönsaksdiskarna.
Icas  gedigna arbete med att ta fram en framgångsrik musikstrategi gör dem till värdiga vinnare av Stimgitarren 2021, förklarar upphovsrättsorganisationen nu. Resultatet av Ica:s studie blev Ica Sounds – en avancerad datadriven musiktjänst med spellistor som baseras direkt på försäljningssiffror, som alla Ica-butiker i landet kan använda.
För att försäkra sig om att musikskaparna får rätt ersättning för sin musik, valde Ica en lösning där alla musiklicenser ingår. Tjänsten är helt färdigpaketerad för att underlätta för handlarna, och tillgång till all världens musik ingår.

– Det känns jätteroligt och hedrande att vårt arbete med Ica Sounds uppmärksammas med detta pris. Vi har skapat en datadriven, välfungerande och uppskattad tjänst, där vi spelar musik av god kvalitet, vid rätt tidpunkt och som är finjusterad efter Ica:s varumärke och upplevelse i butikerna, säger Josefin Lundmark som är marknadsdirektör för Ica Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil