Ica Sverige tar emot Stimgitarren 2021

Ica Sverige tar emot Stimgitarren 2021
Här tar Icas Josefin Lundmark och Sofia Draganis emot Stimgitarren. Foto: Pressbild Pax Engström
En forskningsstudie tillsammans med HUI gör Ica Sverige till vinnare av Stimgitarren för ”ett gediget arbete med en framgångsrik musikstrategi”.

En forskningsstudie tillsammans med HUI gör Ica Sverige till vinnare av Stimgitarren för ”ett gediget arbete med en framgångsrik musikstrategi”.

Vilken musik skapar egentligen bäst stämning bland kunderna i matbutiken, undrade Ica Sverige, och genomförde en forskningsstudie tillsammans med HUI för att mäta effekten av olika sorters musik i hyllgångarna och grönsaksdiskarna.
Icas  gedigna arbete med att ta fram en framgångsrik musikstrategi gör dem till värdiga vinnare av Stimgitarren 2021, förklarar upphovsrättsorganisationen nu. Resultatet av Ica:s studie blev Ica Sounds – en avancerad datadriven musiktjänst med spellistor som baseras direkt på försäljningssiffror, som alla Ica-butiker i landet kan använda.
För att försäkra sig om att musikskaparna får rätt ersättning för sin musik, valde Ica en lösning där alla musiklicenser ingår. Tjänsten är helt färdigpaketerad för att underlätta för handlarna, och tillgång till all världens musik ingår.

– Det känns jätteroligt och hedrande att vårt arbete med Ica Sounds uppmärksammas med detta pris. Vi har skapat en datadriven, välfungerande och uppskattad tjänst, där vi spelar musik av god kvalitet, vid rätt tidpunkt och som är finjusterad efter Ica:s varumärke och upplevelse i butikerna, säger Josefin Lundmark som är marknadsdirektör för Ica Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil