Alltfler tänker innanför boxen

Instabox växer snabbt och skåp av den här typen blir en allt vanligare syn. | Foto: Pressbild
Instabox växer snabbt och innan årets slut har var fjärde svensk använt de röda skåpen, spår bolagets vd när man nu passerat en miljon användare.

Instabox affärsidé är att ställa upp paketskåp ur vilka kunderna kan hämta sina e-handlade varor.
Det har blivit en framgångssaga och under förra året tredubblade man omsättningen, fördubblade antalet paketskåp och tredubblade även personalstyrkan, enligt ett pressmeddelande.

Hittills i år är tillväxten fyrdubblad och en miljon svenskar har nu använt tjänsten, meddelar bolagets vd Alexis Priftis.
– Användandet har ökat rejält och med nuvarande expansions- och tillväxttakt kommer var fjärde svensk att ha använt Instabox innan detta året är slut, säger Alexis Priftis.

– Många efterfrågar en klimatsmart och snabb leverans, till en plats de passerar i sin vardag. I princip alla som testar vårt fraktalternativ använder oss igen, vilket är riktigt kul att se, fortsätter Alexis Priftis.
Instabox finns sedan någon månad även i Danmark och Norge och bland de näthandlare som använder Instabox finns HM, Netonnet, Apotea, Sportamore, Boozt och Nelly.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil