Fontana är en av Sveriges bästa

Foto Pressbild
Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Familjeföretaget Fontana har funnits och vuxit sedan 1978. För sex år sedan började företaget delta i den medarbetarundersökning som Great Place to Work® årligen genomför. Undersökningen går ut på att mäta engagemang och trivsel genom att personalen får svara på frågor kring ledarskap, arbetsmiljö och kamratskap.

Hög placering blad medelstora organisationer

Årets resultat är minst lika upplyftande som det varit de senaste fem åren. Fontana fortsätter att vara certifierade som ett Great Place To Work, och hamnade dessutom på en hedersam 21:a plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ i kategorin medelstora organisationer med 50-499 anställda.

– Vi är så otroligt glada! För oss som familjeföretag finns det ingen finare utmärkelse än att ha nöjda och engagerade medarbetare, säger Fontana Foods vd Loizos Papadopoulos. Extra stolta är vi över att inte mindre än 9 av 10 medarbetare svarade att Fontana är en utmärkt arbetsplats. Tänk att känna så när man går till jobbet! Efter de senaste årens pandemi och kriser är det skönt att få en bekräftelse på det engagemang vi upplever varje dag.

En bättre och bättre arbetsplats

För att kvalificera sig som ett Great Place To Work behöver företaget nå över 70 % på Trust Index™-skalan. I år ökade resultatet för Fontana med hela 10 % 2021 till ett Trust Index på 88 % 2022.

Med årets resultat står Fontana stadigt som en av Sveriges bästa arbetsplatser. I företagets stora kök i Tyresö fortsätter personalen att träffas, bolla produktidéer, samarbeta över områdesgränserna och äta riktigt bra medelhavsmat tillsammans.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil