Piteå bjuder in till shoppingfest

Idag startar Vårveckan i Piteå. | Foto: Maria Groth
Coronakris? Det hindrar inte handeln och kommunen i Piteå att bjuda in till ”shoppingfesten” Vårveckan. 18/5 börjar den och man hoppas locka många.

18/5 startade Vårveckan i Piteå där ”tanken är att öppna upp staden, bjuda in våren till Piteå och visa upp vårnyheter och erbjudanden under en hel vecka”, skriver Visit Piteå och kommunen i sin inbjudan.
– Nu kan var och en välja vilken dag och tid som är lämplig för att inspireras, shoppa, äta och fika – utan att folksamlingar uppstår, skriver man i inbjudan.

– Om handeln ska överleva så måste vi fortsätta handla det vi brukar och det vi behöver. Vår idé är att hämta inspiration från succékonceptet tjejkväll, men i rådande tider fördela det över en hel vecka, berättar Stina Eriksson, projektledare för kommunens projekt Attraktiv stadskärna.

– Piteåföretagen är väldigt noggranna med anpassningar och rekommendationer med anledning av pandemin. Det är en förutsättning för att hjulen ska kunna snurra. Men det är också viktigt att gemene man – att du som pitebo – är lika noggrann och hänsynsfull, avslutar Stina Eriksson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil