Enbart växtbaserat under en månad

Foto Pressbild
Burger King satsar växtbaserat på Medborgarplatsen i Stockholm. Under en månad serveras endast växtbaserade produkter på menyn där.

Med start förra veckan, 8 mars, är Burger King på Medborgarplatsen i Stockholm, under en månad en enbart växtbaserad restaurang. 
Omvandlingen sker i samband med att Burger King nyligen lanserat nya växtbaserade produkter på menyn.Under en månad serverar man enbart växtbaserade produkter som Plant-based Cheesy burger, Plant-based Royale, Plant-based nuggets, Plant-based Bac**King och Plant-based chili cheesy bites. 
Gästerna kan även prova på andra exklusiva växtbaserade produkter som enbart serveras under en begränsad period, meddelar Burger King.

Leverantören av den växtbaserade burgaren är The Vegetarian Butcher och burgarna är utvecklade för att smaka och se ut som animaliskt kött, skriver Burger King. 

För att få till den härliga ostiga smaken på burgaren samarbetar Burger King med Violife och erbjuder deras helt växtbaserade slices på alla de burgare som vanligtvis har ost i den växtbaserade restaurangen.

– Vi är glada att kunna introducera vår växtbaserade restaurang för våra gäster. Det är en god möjlighet för oss att testa produkter som ännu inte är en del av vår traditionella meny, säger Mads Billkvam, Sverige-chef för Burger King. 

– Testet kommer ligga till grund för vår vidare produktutveckling och innovation. Förhoppningsvis kommer våra gäster att välkomna konceptet och stötta oss på vår framtida växtbaserade resa, tillägger Billkvam.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil