Hälsosamt alternativ till vanlig fryspizza

Hälsosamt alternativ till vanlig fryspizza
Foto: For Real Foods
For Real Foods är ett nytt och hälsosamt alternativ till den traditionella snabbmaten i butikernas frysdiskar, med hållbara råvaror och fritt från både tillsatser och brödprodukter.

For Real Foods är ett nytt och hälsosamt alternativ till den traditionella snabbmaten i butikernas frysdiskar, med hållbara råvaror och fritt från både tillsatser och brödprodukter.

Med sin första produkt önskar grundarna Daniel och Kristin Nowak hjälpa konsumenter mot ett smartare val, och presenterar nu ett hälsosamt alternativ till den annars så traditionella fryspizzan utan att kompromissa med vare sig smak eller textur.

– Vi sökte efter en populär matprodukt som gick att förnya i enlighet med vår filosofi om riktig mat som skall kännas bra att äta. Valet föll då på fryspizza där utvecklingen i stort sett stått still. Genom noga utvalda råvaror och genom att göra allt från grunden, kan vi erbjuda en näringsrik pizza med hundra procent naturliga råvaror som lämnar dig med en skön mättnadskänsla. Eftersom pizzorna även är helt fria från bröd och spannmål blir de naturligt glutenfria och Low carb samtidigt som de är rika på fibrer och protein, säger Daniel Nowak.

Pizzorna, som redan finns i över hundra matvarubutiker runtom i landet, är bakade på en botten av lokalodlad vitkål eller svensk kyckling och parmesan. Eftersom väldigt många är känsliga för spannmål och gluten, har man ersatt detta med ingredienser som både känns bra att äta och är näringsrika. Alla pizzor tillverkas i For Real Foods egen fabrik i Skärhamn, Bohuslän.

– Inget av de alternativ som finns kan mäta sig med vårt holistiska tänk kring hälsa och hållbarhet. Det finns till exempel ingen som kan uppvisa en näringsprofil likt vår eller som arbetar med lokala odlare. Som medlemmar i Lokalproducerat i Väst har vi fått access till flera odlare, vilket ligger helt i linje med vårt mål om att gynna den lokala näringen, säger Kristin Nowak.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil