Hälsosamt alternativ till vanlig fryspizza

Hälsosamt alternativ till vanlig fryspizza
Foto: For Real Foods

For Real Foods är ett nytt och hälsosamt alternativ till den traditionella snabbmaten i butikernas frysdiskar, med hållbara råvaror och fritt från både tillsatser och brödprodukter.

Med sin första produkt önskar grundarna Daniel och Kristin Nowak hjälpa konsumenter mot ett smartare val, och presenterar nu ett hälsosamt alternativ till den annars så traditionella fryspizzan utan att kompromissa med vare sig smak eller textur.

– Vi sökte efter en populär matprodukt som gick att förnya i enlighet med vår filosofi om riktig mat som skall kännas bra att äta. Valet föll då på fryspizza där utvecklingen i stort sett stått still. Genom noga utvalda råvaror och genom att göra allt från grunden, kan vi erbjuda en näringsrik pizza med hundra procent naturliga råvaror som lämnar dig med en skön mättnadskänsla. Eftersom pizzorna även är helt fria från bröd och spannmål blir de naturligt glutenfria och Low carb samtidigt som de är rika på fibrer och protein, säger Daniel Nowak.

Pizzorna, som redan finns i över hundra matvarubutiker runtom i landet, är bakade på en botten av lokalodlad vitkål eller svensk kyckling och parmesan. Eftersom väldigt många är känsliga för spannmål och gluten, har man ersatt detta med ingredienser som både känns bra att äta och är näringsrika. Alla pizzor tillverkas i For Real Foods egen fabrik i Skärhamn, Bohuslän.

– Inget av de alternativ som finns kan mäta sig med vårt holistiska tänk kring hälsa och hållbarhet. Det finns till exempel ingen som kan uppvisa en näringsprofil likt vår eller som arbetar med lokala odlare. Som medlemmar i Lokalproducerat i Väst har vi fått access till flera odlare, vilket ligger helt i linje med vårt mål om att gynna den lokala näringen, säger Kristin Nowak.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Magnus metod ska skapa nya maträtter

Doktoranden Magnus Westling har skapat en metod för att förbättra maträtter och utveckla recept – med början i råvarornas smakkaraktär.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.