Expanderar med tre nya butiksöppningar

Giovanni Tuesta och Georg Fälemark Never closed | Foto Pressbild
Never Closed fortsätter sin framgångsrika expansionstakt genom att öppna inte mindre än tre nya butiker. Den nya etableringen inkluderar platser i Hässleholm, Viby och Barkarby, vilket markerar ett steg framåt i företagets strävan att göra obemannad handel tillgänglig och bekväm för fler människor.

För Never Closed är detta inte bara en expansion, det är också ett bevis på deras engagemang för att möta den växande efterfrågan på obemannad handel över hela landet. Med varje ny butik öppnar de upp för fler möjligheter och ökar tillgängligheten för sina kunder.

”Vi är glada över det stora intresset vi får från lokala entreprenörer som vill samarbeta med oss. Just nu ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster i olika delar av landet. Vi har ambitiösa mål för året och siktar på att ha upp till 30 butiker innan sommaren och 60 innan årets slut”, säger Georg Fälemark från Never Closed.

En viktig del av Never Closeds expansionsstrategi är att noggrant välja platser för sina butiker. Genom att placera sig där behoven är som störst kan de säkerställa att deras tjänster når så många kunder som möjligt. Dessutom överväger de möjligheten att konvertera befintliga butiker för att kunna hålla öppet dygnet runt och på så sätt ännu bättre tillgodose kundernas behov och önskemål.

Med varje ny butiksöppning stärker Never Closed sin position som en ledande aktör inom obemannad handel och fortsätter att erbjuda innovativa och praktiska lösningar för sina kunder.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil