Postnord och Lifvs i samarbete

Postnord och Lifvs i samarbete
Vid Lifvs butiker ska Postnord ställa ut sina paketboxar i ett nytt samarbete. Foto: Pressbild Postnord

Postnord inleder nu ett samarbete med Lifvs för att testa paketboxar som leveransmetod i glesbygd. Starten sker i Enköping.

Under hösten har Postnord kört ett pilotprojekt kring 100 paketboxar i Stockholms-området. Nu är det motsatt målområde om man så vill.

Postnord inleder nämligen ett samarbete med Lifvs om leveranser i glesbygd vi paketboxar.

Idag finns Lifvs med sina obemannade butiker på 23 platser i Sverige och det är vid dessa butiker Postnord ska placera sina paketboxar.

Man inleder – kanske logiskt – i den stad som en gång utsågs till Sveriges närmaste stad, Enköping, närmre bestämt i Veckholm utanför tätorten, där Lifvs har en butik.   

– Lifvs samarbete med Post ord höjer servicenivån ytterligare då vi kan erbjuda leverans till paketboxar. Tekniken möjliggör att både Postnords paketboxar och Lifvs-butikerna kan vara öppna dygnet runt, säger Daniel Lundh, grundare till Lifvs, i en kommentar. Den första paketboxen i glesbygd placerades ut under oktober och består, precis som paketboxarna i Stockholm, av 13 luckor i varierande storlek.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil