Postnord och Lifvs i samarbete

Postnord och Lifvs i samarbete
Vid Lifvs butiker ska Postnord ställa ut sina paketboxar i ett nytt samarbete. Foto: Pressbild Postnord

Postnord inleder nu ett samarbete med Lifvs för att testa paketboxar som leveransmetod i glesbygd. Starten sker i Enköping.

Under hösten har Postnord kört ett pilotprojekt kring 100 paketboxar i Stockholms-området. Nu är det motsatt målområde om man så vill.

Postnord inleder nämligen ett samarbete med Lifvs om leveranser i glesbygd vi paketboxar.

Idag finns Lifvs med sina obemannade butiker på 23 platser i Sverige och det är vid dessa butiker Postnord ska placera sina paketboxar.

Man inleder – kanske logiskt – i den stad som en gång utsågs till Sveriges närmaste stad, Enköping, närmre bestämt i Veckholm utanför tätorten, där Lifvs har en butik.   

– Lifvs samarbete med Post ord höjer servicenivån ytterligare då vi kan erbjuda leverans till paketboxar. Tekniken möjliggör att både Postnords paketboxar och Lifvs-butikerna kan vara öppna dygnet runt, säger Daniel Lundh, grundare till Lifvs, i en kommentar. Den första paketboxen i glesbygd placerades ut under oktober och består, precis som paketboxarna i Stockholm, av 13 luckor i varierande storlek.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil