Annons

Inför årets upplaga såg allt mycket positivt ut innan Corona-viruset slog till men som en följd av detta tvingades Stockholmsmässan stoppa samtliga mässor som planerades under våren. | Foto : Pressbild på glasstävlingen
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Gastro Nord i oktober

Gastro Nord, som skulle ha ägt rum nästa vecka, flyttas till 20-22 oktober. Man ser redan nu att det då finns ett ännu större behov av en mötesplats.

Gastro Nord skulle ha genomförts under nästa vecka men flyttas nu – som så mycket annat – framåt i tiden.
Istället ska eventet genomföras 20-22 oktober och man ser redan nu att behovet då, efter Corona som alla hoppas, kommer att vara stort.

Det är Gastro Nords uppgift att ta ansvar för en bransch som redan drabbats oerhört hårt, menar projektchefen Daniel Fritzdorf:
Vi behöver samla och omfamna branschen efter den här tuffa tiden och verkligen vara ett ljus i tunneln, säger han.

Inför årets upplaga allt mycket positivt ut innan Corona-viruset slog till men som en följd av detta tvingades Stockholmsmässan stoppa samtliga mässor som planerades under våren.
Nu kommer beskedet att Gastro Nord istället kommer att genomföras 20-22 oktober.

– Vi vill se positivt på framtiden och vårt mål är att denna lösning ska bli om möjligt ännu bättre, även om det kommer att kräva mycket planering. Nu fick vi ju plötsligt ännu mer tid till förberedelser och förbättringar, säger Daniel Fritzdorf.

Annons

powered by Typeform

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

”Allt beror på läget”

Reitan driver Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige och konstaterar att koncernens butiker drabbas olika hårt i Corona-tider där läget är helt avgörande.

Coop agerar i Karlskoga

Coop Värmland stänger nu en butik i Karlskoga och låter personal därifrån stötta Coop Forum för att den ska kunna hållas öppen även i nuvarande läge.

Tusentals går med i Handels

Den tuffa situationen i Corona-virusets spår får fler att söka sig till facket. Handels kan räkna in drygt 3 300 nya medlemmar hittills under mars.

Marknadsför gratis

Mecenat, som förhandlar fram studentrabatter, vill bidra i ett tufft läge genom att låta lokala företag marknadsföra sina varor och tjänster gratis.

”H&M tappar 45 procent”

Carnegie skriver i en analys att man räknar med att H&M:s försäljning under mars-maj kommer att minska cirka 45 procent med kvardröjande effekter.

Officiell kaffeleverantör

Löfbergs skapar finska arenaframgångar och blir officiell kaffeleverantör till den nya multiarenan UROS Live i
Tammerfors.

Anmäl dig till

powered by Typeform

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch