Gastro Nord i oktober

Inför årets upplaga såg allt mycket positivt ut innan Corona-viruset slog till men som en följd av detta tvingades Stockholmsmässan stoppa samtliga mässor som planerades under våren. | Foto : Pressbild på glasstävlingen
Gastro Nord, som skulle ha ägt rum nästa vecka, flyttas till 20-22 oktober. Man ser redan nu att det då finns ett ännu större behov av en mötesplats.

Gastro Nord skulle ha genomförts under nästa vecka men flyttas nu – som så mycket annat – framåt i tiden.
Istället ska eventet genomföras 20-22 oktober och man ser redan nu att behovet då, efter Corona som alla hoppas, kommer att vara stort.

Det är Gastro Nords uppgift att ta ansvar för en bransch som redan drabbats oerhört hårt, menar projektchefen Daniel Fritzdorf:
Vi behöver samla och omfamna branschen efter den här tuffa tiden och verkligen vara ett ljus i tunneln, säger han.

Inför årets upplaga allt mycket positivt ut innan Corona-viruset slog till men som en följd av detta tvingades Stockholmsmässan stoppa samtliga mässor som planerades under våren.
Nu kommer beskedet att Gastro Nord istället kommer att genomföras 20-22 oktober.

– Vi vill se positivt på framtiden och vårt mål är att denna lösning ska bli om möjligt ännu bättre, även om det kommer att kräva mycket planering. Nu fick vi ju plötsligt ännu mer tid till förberedelser och förbättringar, säger Daniel Fritzdorf.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil