Fler centrum covid-19-certifierade

Fler centrum covid-19-certifierade
Foto: Mostphotos
Fyra av Grosvenor Europes centrumfastigheter är nu verifierade för covid-19-förebyggande åtgärder. Skärholmens centrum var för övrigt först i Europa.

Fyra av Grosvenor Europes centrumfastigheter är nu verifierade för covid-19-förebyggande åtgärder. Skärholmens centrum var för övrigt först i Europa.

I en pressrelease berättar Grosvenor Europe att fyra av dess centrum i Sverige nu har fått besiktnings- och certifieringsbolaget Kiwas kvalitetsmärkning för covid-19-förebyggande åtgärder.
Först ut var Skärholmen centrum, tidigare i höst, som blev det första köpcentrumet i Europa att få Kiwas verifiering.

Den verifieringen intygar att fastighetsägaren gjort allt som går för att minska risken för smittspridning i lokalerna.
Kiwa, ett v världens största Tic-företag (Testing, inspection, certification) har gjort inspektionen som ska fastställa att aktuella köpcentrum följer de skärpta rutiner och säkerhetsåtgärder som införs för att minimera smittspridningen.

Efter Skärholmen centrum är nu även Väsby, Bålsta och Haninge centrum klara för Kiwas kvalitetsmärkning i sammanhanget.
– Det är väldigt bra att vi nu har fått en verifiering av oberoende part som visar att de åtgärder vi har vidtagit med anledning av covid 19-pandemin är riktiga och att de följs av alla inblandade aktörer. Det gör att vi kan lägga ytterligare fokus på att utveckla våra centrumfastigheter, kommentar Grosvenor Europes nordiske chef Carl Strufve.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil