Fler centrum covid-19-certifierade

Fler centrum covid-19-certifierade
Foto: Mostphotos
Fyra av Grosvenor Europes centrumfastigheter är nu verifierade för covid-19-förebyggande åtgärder. Skärholmens centrum var för övrigt först i Europa.

Fyra av Grosvenor Europes centrumfastigheter är nu verifierade för covid-19-förebyggande åtgärder. Skärholmens centrum var för övrigt först i Europa.

I en pressrelease berättar Grosvenor Europe att fyra av dess centrum i Sverige nu har fått besiktnings- och certifieringsbolaget Kiwas kvalitetsmärkning för covid-19-förebyggande åtgärder.
Först ut var Skärholmen centrum, tidigare i höst, som blev det första köpcentrumet i Europa att få Kiwas verifiering.

Den verifieringen intygar att fastighetsägaren gjort allt som går för att minska risken för smittspridning i lokalerna.
Kiwa, ett v världens största Tic-företag (Testing, inspection, certification) har gjort inspektionen som ska fastställa att aktuella köpcentrum följer de skärpta rutiner och säkerhetsåtgärder som införs för att minimera smittspridningen.

Efter Skärholmen centrum är nu även Väsby, Bålsta och Haninge centrum klara för Kiwas kvalitetsmärkning i sammanhanget.
– Det är väldigt bra att vi nu har fått en verifiering av oberoende part som visar att de åtgärder vi har vidtagit med anledning av covid 19-pandemin är riktiga och att de följs av alla inblandade aktörer. Det gör att vi kan lägga ytterligare fokus på att utveckla våra centrumfastigheter, kommentar Grosvenor Europes nordiske chef Carl Strufve.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Pengar att spara på mindre svinn

I ekonomiskt svårare tider är minskat matsvinn inte bara positiv för miljön utan även för den egna plånboken, påpekar Danone och Too good to go.

Lämnar råd inför stora matsvinnsdagen

Tyska Hellofresh ansluter sig till dem som uppmärksammar internationella matsvinnsdagen denna torsdag och lämnar sina råd för minskat matsvinn.

Stor majoritet vill ha skolmjölken kvar

Franskägda Skånemejerier har gjort en undersökning bland skånska föräldrar, vilken visar att en stor majoritet av dem vill ha skolmjölken kvar.

Genererar pengar även till Skåne

Köpenhamns flygplats genererar 14,4 miljarder kr i samhällsekonomisk vinst för Region Skåne och skapar jobb och ekonomisk tillväxt, enligt ny rapport.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil