Fler centrum covid-19-certifierade

Fler centrum covid-19-certifierade
Foto: Mostphotos
Fyra av Grosvenor Europes centrumfastigheter är nu verifierade för covid-19-förebyggande åtgärder. Skärholmens centrum var för övrigt först i Europa.

Fyra av Grosvenor Europes centrumfastigheter är nu verifierade för covid-19-förebyggande åtgärder. Skärholmens centrum var för övrigt först i Europa.

I en pressrelease berättar Grosvenor Europe att fyra av dess centrum i Sverige nu har fått besiktnings- och certifieringsbolaget Kiwas kvalitetsmärkning för covid-19-förebyggande åtgärder.
Först ut var Skärholmen centrum, tidigare i höst, som blev det första köpcentrumet i Europa att få Kiwas verifiering.

Den verifieringen intygar att fastighetsägaren gjort allt som går för att minska risken för smittspridning i lokalerna.
Kiwa, ett v världens största Tic-företag (Testing, inspection, certification) har gjort inspektionen som ska fastställa att aktuella köpcentrum följer de skärpta rutiner och säkerhetsåtgärder som införs för att minimera smittspridningen.

Efter Skärholmen centrum är nu även Väsby, Bålsta och Haninge centrum klara för Kiwas kvalitetsmärkning i sammanhanget.
– Det är väldigt bra att vi nu har fått en verifiering av oberoende part som visar att de åtgärder vi har vidtagit med anledning av covid 19-pandemin är riktiga och att de följs av alla inblandade aktörer. Det gör att vi kan lägga ytterligare fokus på att utveckla våra centrumfastigheter, kommentar Grosvenor Europes nordiske chef Carl Strufve.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil