Full Ica-satsning på årets rosa månad

Full Ica-satsning på årets rosa månad
En rosa månad, en lång rad rosa produkter. Nu går Ica på offensiven i Rosa bandet. Foto: Pressbild Ica
Ica präglas under oktober månad av den mängd varor i rosa skepnad som är basen i Icas och kundernas satsning i samband med Rosa bandet.

Ica präglas under oktober månad av den mängd varor i rosa skepnad som är basen i Icas och kundernas satsning i samband med Rosa bandet.

Ica har stöttat Rosa bandet-kampanjen sedan starten 2003. Under oktober månad får många varor rosa skepnad i ICA-butikerna, till förmån för cancerforskningen, även i år.
2021 har Ica ett sortiment av rosa varor med över 100 olika produkter, där varje produkt ger mellan 20 öre och 10 kronor till Cancerfonden.

Förra året samlade Ica och Apotek hjärtat in 55 miljoner kronor tillsammans med alla kunder.
– För oss på Ica är det helt självklart att vara med och stötta den livsviktiga cancerforskningen och jag är stolt över det engagemang som Ica-butikerna och alla våra kunder visar i samband med Rosa Bandet-kampanjen, säger Ica Sveriges vd Anders Svensson.
– Tillsammans bidrar vi till att fler människor överlever cancer, sammanfattar Svensson.

Ica har under lång tid arbetat med att underlätta för våra kunder att göra hälsosamma val och detta i kombination med de insatser vi gör tillsammans med Ica-butikerna i samband med Rosa bandet-kampanjen gör stor skillnad för många människor, skriver Ica i sin pressrelease.

– Cancerfondens vision är att besegra cancer, men det är inget vi klarar av att göra ensamma. ICA har ett genuint engagemang som de år efter år lyckas förmedla till medarbetare och kunder, som i sin tur bidrar genom att köpa rosa produkter, rosa band och armband. Jag vill rikta ett stort och varmt tack för ert engagemang och livsviktiga bidrag, ni är med och gör detta möjligt, säger Ulrika Årehed Kågström, generalsekreterare Cancerfonden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil