Garant lanserar ny torsk- och algburgare

Garant lanserar ny torsk- och algburgare
Garant torsk- och algburgare 400 g. Så här ser den ut. Foto: Pressbild
En hållbarhetsprofilerad torsk- och algburgare är ett nytillskott från Axfoods varumärke Garant och lanseras i en förpackning med fyra 100-grammare.

En hållbarhetsprofilerad torsk- och algburgare är ett nytillskott från Axfoods varumärke Garant och lanseras i en förpackning med fyra 100-grammare.

Vi på Garant strävar alltid efter att utveckla sortimentet med god och bra mat inom hållbarhet, hälsa, ursprung och smak. Nu lanseras nästa innovation inom sjömat, den smakfulla torsk- och algburgaren. Produkten finns att köpa på Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo, skriver företaget i en pressrelease.

– Vi jobbar aktivt med att hitta fler goda och hållbara alternativ i fiskdisken för att visa bredden av vad haven kan servera på middagsborden. Vårt mål är att kunna utöka vårt sortiment av tång och alger i butik. De är dessutom klimateffektiva livsmedel med bra proteinkällor att kunna variera vardagsmaten med, påpekar man.

Sedan tidigare har man även röd och svart tångkaviar i sortimentet. Veganska korn som man marknadsför som ett bra substitut till traditionell fiskrom.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil