Postnord förbereder en ny e-handelssommar

Postnord förbereder en ny e-handelssommar
En ny stark e-handelssommar räknar Postnord med och är starkt inne i förberedelserna. Foto: Postnord
Första kvartalet visade att e-handeln fortfarande har en mycket stark tillväxt och nu rustar Postnord för att klara paketleveranserna sommaren 2021.

Första kvartalet visade att e-handeln fortfarande har en mycket stark tillväxt och nu rustar Postnord för att klara paketleveranserna sommaren 2021.

Förra året upplevde Postnord för första gången en kraftig ökning av paketvolymer under sommarmånaderna, skriver man i en pressrelease idag.
Under juli var det en rekordökning på 45 procent jämfört med samma månad tidigare år, vilket antas bero på att fler svenskar tillbringade semestern i Sverige.

I år har det första kvartalet visat en stark tillväxt av e-handeln som medföljer stora mängder paket i Postnords flöden.
Därför förbereder sig nu verksamheten för att klara svenskarnas e-handelsleveranser under sommarmånaderna, meddelar Postnord.

– Eftersom det ser ut som att det fortsatt kommer att vara restriktioner under sommaren, om så något lättade, väntar vi oss att många kommer att vända sig till e-handel även framöver, men nu kanske från stranden eller sommarstugan, funderar Peter Hesslin som är chef för e-handel hos Postnord.
– I och med att det är semesterperiod även hos oss har vi bland annat tagit in över 1 000 sommarvikarier, vilket är en otroligt viktigt resurs för att klara dessa volymer, tillägger Hesslin.

Så rustar Postnord inför sommaren
Anställer över 1000 sommarvikarier
Fram till augusti kommer totalt 680 paketboxar att ha placerats ut över landet och vid årsskiftet kommer de att vara 2000. I slutet av 2022 ska Postnord ha 4 500 paketboxar i drift.
Ökar kapacitet och närvaro på de stora sommarorterna

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil