Ica bygger nytt lager – skapar 100 nya jobb

Ica bygger nytt lager – skapar 100 nya jobb
Foto: ICA
Ica ska bygga ett nytt lager på Hacksta-området i Västerås vilket beräknas skapa 100-talet nya jobb. Fler uppgifter om satsningen kommer under 2022.

Ica ska bygga ett nytt lager på Hacksta-området i Västerås vilket beräknas skapa 100-talet nya jobb. Fler uppgifter om satsningen kommer under 2022.

Det är lokaltidningen VLT som är först med att berätta om Icas nya stora lagersatsning i Västerås.
Intill nuvarande lager i Västerås, på Hacksta-området, ska man bygga ett nytt lager som kommer att ge jobb åt ett hundratal personer.

– Ica har för avsikt att bygga ett nytt lager intill nuvarande lagerverksamhet i Västerås, som kommer att hantera lagerhållning och ny spridningspunkt, bekräftar Gabriella Ohlzon, pressansvarig hos Ica-gruppen, till VLT.

– Västerås är en betydelsefull distributionshubb och vi jobbar ständigt med att säkra framtidens logistikförsörjning men vi är fortfarande i ett väldigt tidigt skedde och alla beslut är inte fattade än. Vi återkommer gärna lite längre fram, tillägger Gabriella Ohlzon som säger att fler uppgifter om satsningen kommer att lämnas under 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil