Ica bygger nytt lager – skapar 100 nya jobb

Ica bygger nytt lager – skapar 100 nya jobb
Foto: ICA
Ica ska bygga ett nytt lager på Hacksta-området i Västerås vilket beräknas skapa 100-talet nya jobb. Fler uppgifter om satsningen kommer under 2022.

Ica ska bygga ett nytt lager på Hacksta-området i Västerås vilket beräknas skapa 100-talet nya jobb. Fler uppgifter om satsningen kommer under 2022.

Det är lokaltidningen VLT som är först med att berätta om Icas nya stora lagersatsning i Västerås.
Intill nuvarande lager i Västerås, på Hacksta-området, ska man bygga ett nytt lager som kommer att ge jobb åt ett hundratal personer.

– Ica har för avsikt att bygga ett nytt lager intill nuvarande lagerverksamhet i Västerås, som kommer att hantera lagerhållning och ny spridningspunkt, bekräftar Gabriella Ohlzon, pressansvarig hos Ica-gruppen, till VLT.

– Västerås är en betydelsefull distributionshubb och vi jobbar ständigt med att säkra framtidens logistikförsörjning men vi är fortfarande i ett väldigt tidigt skedde och alla beslut är inte fattade än. Vi återkommer gärna lite längre fram, tillägger Gabriella Ohlzon som säger att fler uppgifter om satsningen kommer att lämnas under 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil