Han blir grabben med choklad i?

Den gamle skräckrockaren Alice Cooper – med hits som ”No More Mr Nice Guy” och ”School´s Out” lanserar nu en chokladmjölk i sitt eget namn. | Foto av: Camilo Pozo Jelves
Alice Cooper, den gamle så kallade skräckrockaren, lanserar inte helt väntat en ny produkt i form av en chokladmjölk i hans eget namn.

Gamle revykungen Ernst Rolf lanserade en gång i tiden slagdängan ”Det är grabben med choklad i”.
Huruvida han redan då såg vad Alice Cooper skulle komma neddimpande med i framtiden är oklart, men nu är vi där.

Den gamle skräckrockaren Alice Cooper – med hits som ”No More Mr Nice Guy” och ”School´s Out” lanserar nämligen nu en chokladmjölk i sitt eget namn, rapporterar rocksajten nme.se.
Chokladmjölken ska säljas i amerikanska Arizona, levereras i en specialdesignad glasflaska med bild av Alice Cooper – som för övrigt fyllde 72 år 4 februari i år – och produceras lokalt i Phoenix.

Vinsten på försäljningen ska gå till Alice Coopers egen välgörenhetsorganisation Solid Rock där pengarna går till gratis utbildning av ungdomar inom musk, konst och dans.
Huruvida Alice C:s chokladmjölk enbart kommer att säljas i Cooper-ativa butiker framgår inte så här långt     

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil