Food Pharmacy blir delägare i FOR REAL! FOODS

Foto Pressbild
Den hälsosamma fryspizzan med brödfri botten från FOR REAL! FOODS har blivit ett populärt val för medvetna pizzaälskare. Nu blir Food Pharmacy delägare i företaget, samtidigt som receptet uppdateras med den nya, näringsrika och helt växtbaserade Super Crust.

I hjärtat av Skärhamn på Tjörn, i en båthall i hamnen, växte pizzaföretaget FOR REAL! FOODS fram med en dröm om att göra hälsosam snabbmat tillgänglig för alla. Grundarna, Daniel och Kristin Nowak, brinner för mat och hälsa och strävar efter att sprida matglädje och förbättra folkhälsan. Nu tar Food Pharmacy klivet in som delägare i företaget.

”Vi har valt att gå in som delägare av flera skäl. Pizzorna är inte bara en smakupplevelse, utan en möjlighet för alla matälskare att njuta av pizza när som helst. FOR REAL! FOODS och Food Pharmacy är en perfekt match och tillsammans underlättar vi för människor att göra medvetna val som är hållbara för såväl hälsan som för miljön,” säger Mia Clase från Food Pharmacy.

Food Pharmacy Lina Nertby Aurell och Mia Clase | Foto Pressbild

Pizzan har genom åren utvecklats med olika kulturella smaker och trender. Hälsotrenden har lett till ökad efterfrågan på glutenfria, vegetariska och växtbaserade alternativ. FOR REAL! FOODS tog den amerikanska trenden med brödfri pizzabotten till Norden, och förra året utsågs deras pizzor till Årets Bästa Snabbmat av tidningen MåBra, tack vare deras smak, hälsa och hållbarhet. Nu uppdateras de hållbara pizzabottnarna med ett nytt recept: The Super Crust, som gör bottnarna formbara, rullbara och perfekt till mingelmat och bufféer. För den som vill ha det ännu enklare finns färdigtoppade pizzor.

FOR REAL! FOODS-pizzorna är mer än bara en smakupplevelse, de är också näringsrika och följer Livsmedelsverkets klassiska tallriksmodell. En brödfri hälsopizza innehåller bland annat vitamin C, vitamin D, vitamin B12, zink och koppar, och endast cirka 710 kcal, 32 g kolhydrater och 52 g protein. Detta kan jämföras med en genomsnittlig fryspizza som innehåller 850 kcal, 82 g kolhydrater och 35 g protein.

”Vår pizza är mer än bara ett smakrikt tillskott till vardagsmenyn, den representerar en hållbar trend som kan ätas av alla – glutenkänsliga, diabetiker, näringsjägare, träningsentusiaster och de som söker enkelhet i det goda. Vår ambition med The Super Crust är att göra det möjligt för fler att njuta av pizzan nu när bottnarna är allergenfria och växtbaserade. Våra produkter är alltid gjorda med stor omsorg på naturliga råvaror,” berättar Daniel Nowak, VD och grundare av FOR REAL! FOODS.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil