De bästa idéerna för det nya Polarbageriet

De bästa idéerna för det nya Polarbageriet
Foto: Polarbröd
Under hösten bjöd Polarbröd in alla boende och skolelever i Älvsbyn till tävlingen ”Framtidens bageri”. Nu har vinnarna korats.

Under hösten bjöd Polarbröd in alla boende och skolelever i Älvsbyn till tävlingen ”Framtidens bageri”. Nu har vinnarna korats.

Under hösten, i samband med årsdagen av den stora bageribranden, bjöd Polarbröd in alla boende och skolelever i Älvsbyn samt medarbetare till tävlingen ”Framtidens bageri” där de fick bidra med idéer för det nya bageriet.

Nu står det klart att de vinnande elev-bidragen är Bella Isaksson i klass 4B på Parkskolan i Älvsbyn samt Emma Antonssen som går ekonomi- och juridikprogrammet på Älvsbyns gymnasium.
Bland Älvsbyn-borna var det bidragen från Rikard Granström och Monica Gustafsson som tog hem vinsten.
Under veckan har och kommer samtliga att uppvaktats av Polarbröd.

– Jag var supertaggad med tävlingen i början och tyckte att jag hade ett bra tävlingsbidrag. Men sedan trodde jag inte att jag skulle vinna, säger Bella, skolelev i klass 4B på Parkskolan i Älvsbyn och vinnare i kategorin ”Utsmyckning”.

De vinnande skoleleverna och älvsbyborna tar alla hem en vinst i form av en årsförbrukning av Polarbröd för hela familjen. Vinnaren i kategorin medarbetare kommer att uppmärksammas inom kort och vinner en kompledig dag och en hotellvistelse för ett värde av 2 000 kronor.
Målsättningen är att Polarbröd ska kunna realisera några av de vinnande idéerna i tävlingen under kommande år.

– Det har varit fantastiskt att se alla kreativa bidrag som älvsbyborna och våra medarbetare har skickat in till oss, där några stod ut och inspirerade oss särskilt mycket. Nu är vi snart framme vid den första etappen av vår väg tillbaka och det känns fantastiskt att kunna involvera hela bygden och se deras engagemang med tankar och idéer om det nya bageriet, säger en av jurymedlemmarna, Erika Larsson som är sälj- och marknadskoordinator på Polarbröd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil