Mat.se levererar nyårsmat från krogen

Mat.se levererar nyårsmat från krogen
Mat.se börjar från och med denna vecka ta upp beställningar på nyårsmaten för hemleverans. Foto: Pressbild Mat.se

Från och med denna vecka lanserar Mat.se en tillfällig onlinebutik för beställning av en nyårsmiddag. Det är en utvidgning av konceptet restaurangmat.

När det gäller nyårsmat kan Mat.se:s kunder från och med denna vecka beställa hem en trerätters nyårsmeny från några av de restaurangpartners i Göteborg som varit delaktiga i pilotprojektet kring restaurangmat.

Mat.se:s pilotprojekt har nu pågått i fyra veckor. Där kan Mat.se:s kunder lägga till och få restauranglagade måltider hemlevererade när de gör sin veckohandling.

Projektet har enligt Mat.se rönt stort intresse och som ett nästa steg erbjuder man nu hemleverans av restauranglagad nyårsmat.

– Efter fyra veckor med pilottestet Restaurangmat kan vi se att det finns en efterfrågan på att få hem färdiglagad restaurangmat hem till dörren hos våra kunder, särskilt i dessa tider. Som en utökning av tjänsten beslutar vi därför, i samarbete med våra restaurangpartners, att även erbjuda våra kunder hemleverans av en nyårsmeny i år, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se.

I en tillfällig onlinebutik presenteras fem färdiglagade trerättersmenyer som kunder enkelt värmer till när det är dags för nyårsmiddag.

Menyerna har tagits fram av de tre restaurangerna och kunderna kan välja bland kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. 

Hittills har Mat.se bara levererat restaurangmat i Göteborg, men ambitionen är att introducera Restaurangmat i Stockholm 2021, och då involvera lokala Stockholmskrogar.

Nyårsmenyn kommer nu att erbjudas även i Stockholm och blir således ett första test på Stockholms-marknaden.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Osäker kunskap om val av hälsosam mat

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

En undersökning Brödinstitutet låtit göra visar att många är osäkra och har dålig kunskap om vilken mat som egentligen är hälsosam och klimatsmart.

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

Tre kampanjer under 2020 och ett gott resultat. Circle K kan nu tillsammans med sina kunder lämna över drygt 4,5 miljoner insamlade kronor till Bris.

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Återvinningsappen Bower har blivit en succé och uppmärksammats både i Sverige och internationellt. Nu tecknar Coop ett nationellt avtal med Bower.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.