Mat.se levererar nyårsmat från krogen

Mat.se levererar nyårsmat från krogen
Mat.se börjar från och med denna vecka ta upp beställningar på nyårsmaten för hemleverans. Foto: Pressbild Mat.se
Från och med denna vecka lanserar Mat.se en tillfällig onlinebutik för beställning av en nyårsmiddag. Det är en utvidgning av konceptet restaurangmat.

Från och med denna vecka lanserar Mat.se en tillfällig onlinebutik för beställning av en nyårsmiddag. Det är en utvidgning av konceptet restaurangmat.

När det gäller nyårsmat kan Mat.se:s kunder från och med denna vecka beställa hem en trerätters nyårsmeny från några av de restaurangpartners i Göteborg som varit delaktiga i pilotprojektet kring restaurangmat.

Mat.se:s pilotprojekt har nu pågått i fyra veckor. Där kan Mat.se:s kunder lägga till och få restauranglagade måltider hemlevererade när de gör sin veckohandling.

Projektet har enligt Mat.se rönt stort intresse och som ett nästa steg erbjuder man nu hemleverans av restauranglagad nyårsmat.

– Efter fyra veckor med pilottestet Restaurangmat kan vi se att det finns en efterfrågan på att få hem färdiglagad restaurangmat hem till dörren hos våra kunder, särskilt i dessa tider. Som en utökning av tjänsten beslutar vi därför, i samarbete med våra restaurangpartners, att även erbjuda våra kunder hemleverans av en nyårsmeny i år, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se.

I en tillfällig onlinebutik presenteras fem färdiglagade trerättersmenyer som kunder enkelt värmer till när det är dags för nyårsmiddag.

Menyerna har tagits fram av de tre restaurangerna och kunderna kan välja bland kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. 

Hittills har Mat.se bara levererat restaurangmat i Göteborg, men ambitionen är att introducera Restaurangmat i Stockholm 2021, och då involvera lokala Stockholmskrogar.

Nyårsmenyn kommer nu att erbjudas även i Stockholm och blir således ett första test på Stockholms-marknaden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

Andra upplagan av nordisk ciderfestival

1 juli är det dags för andra upplagan av Nordic Craft Cider Festival på Hornuddens trädgård nära Strängnäs med utställare från sex länder.

Ökad omsättning men ingen vinst

HK Scan ökar omsättningen men gör fortfarande ingen vinst. Man tappar försäljning även i Sverige och har vänt vinst till förlust.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil