Gordon bygger ut med
nya kylda paketskåp

Ali Ghoce | Foto Pressbild
Gordon bygger ut sin infrastruktur med kylda paketskåp i Stockholms-området och Malmö. Satsningen kommer att fortsätta.

Två nya paketskåp för kylda hemleveranser i Stockholmsområdet och ett i Malmö. Så har last mile-företaget Gordon byggt ut sin infrastruktur av bostadsnära kylda paketskåp under början av året och snart kommer ett skåp till i Malmö. 

– Vi vill inte bara samordna kylda hemleveranserna från olika företag. Vi vill också skapa en infrastruktur med paketskåp i bostadsområden som flera företag kan använda sig av, säger Ali Ghoce, Gordons vd och medgrundare.

Totalt har nu Gordon placerat ut sex kylda paketskåp, så kallade Gordon Pickup, i Stockholmsområdet och ett i Malmö. Planen är att fortsätta. 
De senaste kylskåpen för paketleveranser finns vid köpcentret Nacka forum i Nacka, vid Liljeholmskajen på Södermalm i Stockholm och i Hyllie i Malmö.

– Vi vill göra det mer flexibelt att handla mat och andra kylda varor på nätet för hemleverans. Tack vare möjligheten att välja leverans till ett Gordon Pickup-skåp behöver man inte vara hemma en bestämd tidpunkt för att ta emot leveransen utan kan ta maten ur skåpet under en längre tidsperiod, säger Noah Dager, projektledare för Gordon Pickup. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil