Gordon bygger ut med
nya kylda paketskåp

Ali Ghoce | Foto Pressbild
Gordon bygger ut sin infrastruktur med kylda paketskåp i Stockholms-området och Malmö. Satsningen kommer att fortsätta.

Två nya paketskåp för kylda hemleveranser i Stockholmsområdet och ett i Malmö. Så har last mile-företaget Gordon byggt ut sin infrastruktur av bostadsnära kylda paketskåp under början av året och snart kommer ett skåp till i Malmö. 

– Vi vill inte bara samordna kylda hemleveranserna från olika företag. Vi vill också skapa en infrastruktur med paketskåp i bostadsområden som flera företag kan använda sig av, säger Ali Ghoce, Gordons vd och medgrundare.

Totalt har nu Gordon placerat ut sex kylda paketskåp, så kallade Gordon Pickup, i Stockholmsområdet och ett i Malmö. Planen är att fortsätta. 
De senaste kylskåpen för paketleveranser finns vid köpcentret Nacka forum i Nacka, vid Liljeholmskajen på Södermalm i Stockholm och i Hyllie i Malmö.

– Vi vill göra det mer flexibelt att handla mat och andra kylda varor på nätet för hemleverans. Tack vare möjligheten att välja leverans till ett Gordon Pickup-skåp behöver man inte vara hemma en bestämd tidpunkt för att ta emot leveransen utan kan ta maten ur skåpet under en längre tidsperiod, säger Noah Dager, projektledare för Gordon Pickup. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil