Här är årets miljösvensk

Lidl är huvudpartner och sponsrar miljökategorin i galan Årets svensk. Därav följer att kommunikationsdirektören Bella Goldman nu fått dela ut årets pris till docenten och forskaren Ola Engelmark.

Vid den gala arrangerad av nyehetsmagasinet Fokus, i samarbete med Lidl, Postnord och Swedbank, där den kontroversiella aktivisten Jens Ganman korades till Årets svensk, delades även andra priser och utmärkelser ut.

Lidl sponsrar kategorin Årets miljösvensk och där gick priset i år till docenten och skogsforskaren Ola Engelmark.

– Hållbarhet är en avgörande faktor för vår fortsatta tillväxt i Sverige och därför är Årets miljösvensk en självklar kategori för Lidl att vara med att lyfta, säger Bella Goldman.

Motiveringen till att kora Ola Engelmark till Årets miljösvensk lyder som följer;
”Årets miljösvensk har ingen brist på arbetsmaterial: mer än hälften av Sveriges yta består av skog. Men hur ska man ta hand om den?
Årets miljösvensk värnar inte bara den biologiska mångfalden i skogen, utan även mångfalden i sätten att sköta den. Han forskar gärna tvärvetenskapligt och sporrar oss att se nya möjligheter för en naturresurs som länge behandlats fantasilöst.
Det finns en skog av möjligheter, om vi bara vågar tänka nytt och inte stirra oss blinda på träden”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil