Här är årets miljösvensk

Lidl är huvudpartner och sponsrar miljökategorin i galan Årets svensk. Därav följer att kommunikationsdirektören Bella Goldman nu fått dela ut årets pris till docenten och forskaren Ola Engelmark.

Vid den gala arrangerad av nyehetsmagasinet Fokus, i samarbete med Lidl, Postnord och Swedbank, där den kontroversiella aktivisten Jens Ganman korades till Årets svensk, delades även andra priser och utmärkelser ut.

Lidl sponsrar kategorin Årets miljösvensk och där gick priset i år till docenten och skogsforskaren Ola Engelmark.

– Hållbarhet är en avgörande faktor för vår fortsatta tillväxt i Sverige och därför är Årets miljösvensk en självklar kategori för Lidl att vara med att lyfta, säger Bella Goldman.

Motiveringen till att kora Ola Engelmark till Årets miljösvensk lyder som följer;
”Årets miljösvensk har ingen brist på arbetsmaterial: mer än hälften av Sveriges yta består av skog. Men hur ska man ta hand om den?
Årets miljösvensk värnar inte bara den biologiska mångfalden i skogen, utan även mångfalden i sätten att sköta den. Han forskar gärna tvärvetenskapligt och sporrar oss att se nya möjligheter för en naturresurs som länge behandlats fantasilöst.
Det finns en skog av möjligheter, om vi bara vågar tänka nytt och inte stirra oss blinda på träden”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil