Gekås satsar stort på utemöbler och grillar

Gekås satsar stort på utemöbler och grillar
Vi kommer att vara ute mer än tidigare även under 2021, tror Gekås som storsatsar på utemöbler och grillar. Foto: Pressbild Gekås
Under coronaåret 2020 träffades vi ute mer än någonsin. Det fortsätter vi med 2021, tror Gekås Ullared och storsatsar på utemöbler och grillar.

Under coronaåret 2020 träffades vi ute mer än någonsin. Det fortsätter vi med 2021, tror Gekås Ullared och storsatsar på utemöbler och grillar.

Ja, det är erfarenheter av fjolåret och tydliga trender även i övrigt – ihop med svenskarnas förkärlek för att grilla – som får Gekås Ullared att nu utöka sin satsning på utemöbler och grillar.
Och en erfarenhet av coronatiden leder förstås till att satsa extra på utemöbler med hemleverans.

Under 2020 växte Gekås med 3 000 kvadratmeter vilket gav plats för satsningar på både träningskläder, sportutrustning och utomhuskläder.
Våren 2021 slår Gekås Ullared nu upp portarna till ett nytt våningsplan som rymmer årets storsatsning på utemöbler med hemleverans.

– Den nya butiksytan ger oss möjlighet att bygga ett showroom för utemöbler på hela 900 kvadratmeter, berättar företagets nye vd Patrik Levin.

Möblerna visas i varuhusets showroom där besökarna gör sin beställning via självutcheckning. Möblerna levereras sedan hem till dörren mot en fraktavgift.

I år går det även att beställa sina möbler via telefon, en försäljningsmetod som testades redan 2020 när coronapandemin fick besöksantalet i varuhuset att minska drastiskt.
– Det är många som inte har möjlighet att besöka varuhuset just nu. Då känns det bra att vi kan erbjuda telefonbeställning så att alla som vill har chans att handla utemöbler, säger Patrik Levin.

Förutom utemöbler kommer det nya våningsplanet också ge plats åt en stor grillavdelning. Onsdag 10 februari är det premiär och säljstart för säsongens utemöbler hos Gekås Ullared.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil