Gekås satsar stort på utemöbler och grillar

Gekås satsar stort på utemöbler och grillar
Vi kommer att vara ute mer än tidigare även under 2021, tror Gekås som storsatsar på utemöbler och grillar. Foto: Pressbild Gekås
Under coronaåret 2020 träffades vi ute mer än någonsin. Det fortsätter vi med 2021, tror Gekås Ullared och storsatsar på utemöbler och grillar.

Under coronaåret 2020 träffades vi ute mer än någonsin. Det fortsätter vi med 2021, tror Gekås Ullared och storsatsar på utemöbler och grillar.

Ja, det är erfarenheter av fjolåret och tydliga trender även i övrigt – ihop med svenskarnas förkärlek för att grilla – som får Gekås Ullared att nu utöka sin satsning på utemöbler och grillar.
Och en erfarenhet av coronatiden leder förstås till att satsa extra på utemöbler med hemleverans.

Under 2020 växte Gekås med 3 000 kvadratmeter vilket gav plats för satsningar på både träningskläder, sportutrustning och utomhuskläder.
Våren 2021 slår Gekås Ullared nu upp portarna till ett nytt våningsplan som rymmer årets storsatsning på utemöbler med hemleverans.

– Den nya butiksytan ger oss möjlighet att bygga ett showroom för utemöbler på hela 900 kvadratmeter, berättar företagets nye vd Patrik Levin.

Möblerna visas i varuhusets showroom där besökarna gör sin beställning via självutcheckning. Möblerna levereras sedan hem till dörren mot en fraktavgift.

I år går det även att beställa sina möbler via telefon, en försäljningsmetod som testades redan 2020 när coronapandemin fick besöksantalet i varuhuset att minska drastiskt.
– Det är många som inte har möjlighet att besöka varuhuset just nu. Då känns det bra att vi kan erbjuda telefonbeställning så att alla som vill har chans att handla utemöbler, säger Patrik Levin.

Förutom utemöbler kommer det nya våningsplanet också ge plats åt en stor grillavdelning. Onsdag 10 februari är det premiär och säljstart för säsongens utemöbler hos Gekås Ullared.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil