Gekås satsar stort på utemöbler och grillar

Gekås satsar stort på utemöbler och grillar
Vi kommer att vara ute mer än tidigare även under 2021, tror Gekås som storsatsar på utemöbler och grillar. Foto: Pressbild Gekås

Under coronaåret 2020 träffades vi ute mer än någonsin. Det fortsätter vi med 2021, tror Gekås Ullared och storsatsar på utemöbler och grillar.

Ja, det är erfarenheter av fjolåret och tydliga trender även i övrigt – ihop med svenskarnas förkärlek för att grilla – som får Gekås Ullared att nu utöka sin satsning på utemöbler och grillar.
Och en erfarenhet av coronatiden leder förstås till att satsa extra på utemöbler med hemleverans.

Under 2020 växte Gekås med 3 000 kvadratmeter vilket gav plats för satsningar på både träningskläder, sportutrustning och utomhuskläder.
Våren 2021 slår Gekås Ullared nu upp portarna till ett nytt våningsplan som rymmer årets storsatsning på utemöbler med hemleverans.

– Den nya butiksytan ger oss möjlighet att bygga ett showroom för utemöbler på hela 900 kvadratmeter, berättar företagets nye vd Patrik Levin.

Möblerna visas i varuhusets showroom där besökarna gör sin beställning via självutcheckning. Möblerna levereras sedan hem till dörren mot en fraktavgift.

I år går det även att beställa sina möbler via telefon, en försäljningsmetod som testades redan 2020 när coronapandemin fick besöksantalet i varuhuset att minska drastiskt.
– Det är många som inte har möjlighet att besöka varuhuset just nu. Då känns det bra att vi kan erbjuda telefonbeställning så att alla som vill har chans att handla utemöbler, säger Patrik Levin.

Förutom utemöbler kommer det nya våningsplanet också ge plats åt en stor grillavdelning. Onsdag 10 februari är det premiär och säljstart för säsongens utemöbler hos Gekås Ullared.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Vegetariskt bacon nysatsning av Tulip

Vegetariskt bacon nysatsning av Tulip

Danish crown foods Sweden lanserar vegetariskt bacon, gjort på potatis och ärtor och en del av företagets klimatmål och vilja till bredare sortiment.

Snällare och godare ledare med en hund?

Snällare och godare ledare med en hund?

Royal canin, som tillverkar hundmat, hälsar Joe Biden välkommen till Vita huset – men utan de politiska undertonerna. Det handlar om Champ och Major…

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

En undersökning Brödinstitutet låtit göra visar att många är osäkra och har dålig kunskap om vilken mat som egentligen är hälsosam och klimatsmart.

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

Tre kampanjer under 2020 och ett gott resultat. Circle K kan nu tillsammans med sina kunder lämna över drygt 4,5 miljoner insamlade kronor till Bris.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.